Когато животът ви поднесе лимони, поискайте да са в изискана чиния

Платена публикация

BILLA
Снимка: BILLA

Животът е странно пътешествие и ако трябва да си го представим като поредица от кулинарни изживявания, то веднъж ще е пищна маса, отрупана с деликатеси, друг път ще е скромна вечеря за двама (или дори за един). Пиковете и спадовете в житейски план са неминуеми и дори задължителни, за да можем да изпитаме истинските вълнения от това да сме живи! Това обаче не означава, че не можем да направим хубави и приятни за сетивата дори и някои от по-особените периоди във филма, в който винаги играем главната роля.

Сигурно знаете, че един от начините да се справим с моментите, в които ни е напрегнато, е като се погрижим поне обкръжаващата ни обстановка да носи наслада и радост. Промяна на интериора, разместване на мебелите или просто смяна на чиниите и чашите, от които се храним и пием всеки ден, помагат за това да се чувстваме уютно вкъщи, дори и когато условията във външната среда не са толкова приятелски настроени към нас. 

И ако сме ви уцелили точно в момента, в който се чудите дали да си повишите настроението, като изтърбушите артистично дивана или изхвърлите сервиза с чаши от баба ви, ето едно изключително изискано предложение: колекция от изящен, фантастично красив порцелан VILLEROY & BOCH, който може да бъде ваш – при това на по-ниски цени, отколкото очаквате!

„Виновникът“ за това е верига BILLA, където между 21 юни и 22 август 2018 година за всяка сметка на стойност 10 лева ще получите по една промо точка – а събирайки повече от тях, ще имате възможност да си купите колекцията VIVO by Villeroy & Boch с 50% отстъпка!

Ако все още не знаете кои са производителите на този прекрасен порцелан, време е да се запознаете - Villeroy & Boch са едни от най-големите производители на порцеланови и керамични продукти, а историята им датира отпреди 267 години! Порцелановите им съдове съвършено спокойно може да бъдат наречени произведение на изкуството – те се отличават със забележителна палитра от модерни дизайни и елегантни форми.

Серията Flower Meadow, която ви очаква в BILLA, е с изчистена форма и ще ви очарова с цветовете си още докато я гледате в магазина. Продуктите в нея са изработени от „твърд“ порцелан и изпечени на температура от 1400 °C, за по-голяма издръжливост, което намалява драстично рисковете от поява на пукнатини. Казано накратко – това са едни красиви, здрави и аристократични съдове, чието присъствие е чест за всеки дом. 

И макар животът да не е чак толкова устойчив на пукнатини, колкото е порцеланът на Villeroy & Boch, ще е чудесно да сте подготвени за по-предизвикателните му проявления с изящни и цветни съдове, в които и най-киселият лимон ще изглежда изискано и почти лесен за преглъщане. А и кой е казал, че лимонада не може да се прави в ... порцеланова кафеена чаша?

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти