Когато циститът все се връща

Платена публикация

123
Снимка: Abo Pharma

Циститът е сред най-неприятните чисто женски заболявания.

Възпалението на уринарния тракт ни кара да ходим често до тоалетна, причинява парене и е опасно, ако не се лекува.

Почти всяка жена поне веднъж в живота си е имала цистит, а главният причинител е бактерията ешерихия коли.

Пиенето на противозачатъчни, неудобното бельо, намаленият прием на течности и консумацията на пикантни храни и алкохол са сред „приятелите“ на бактерията и те стимулират нейното развитие в тялото ни.

Когато цистът рецидвира, т.е повтаря се често, може да се превърне в хроничен.

Това означава, че инфекцията не е отстранена изцяло и остава скрита, проявявайки се при най-малката възможност – понижаване на имунитета (настинка, грипни състояния), стрес или пък пренатоварване.

В такива случаи се препоръчва да се приема профилактично или като добавка към назначено от лекар лечение комбинация от червена боровинка, мечо грозде и специални компоненти като D-маноза и бета глюкани.

123
Снимка: Abo Pharma

Боровинковите плодчета имат силно диуретично и дезинфикциращо действие. Използват се за лечение и в случаите, в които се е стигнало до антибиотична резистентност на бактериите, причинители на цистит.

Мечото грозде има антимикробно действие и също действа диуретично, без обаче да се стига до снижаване на нивата на калий и натрий в организма.  

D-маноза и бета глюканите участват в сложните химически процеси, чрез които организмът ни се бори с „нашествениците“ – бактерии и вируси.

Правилната комбинация от тези съставки може да бъде открита в UROCIST – Медицинско изделие за превенция и лечение на цистит.

Една таблетка дневно се приема с чаша вода, за предпочитане вечер в продължение най-малко на месец, както в случай на повтарящи се инфекции, така и след специфично лечение, дори по време на антибиотична терапия.

В случай на силни болки или изострен цистит може да се приемат по две таблетки, като консултацията с лекар е задължителна.

Повече за полезните съставки на UROCIST и как помага да не се връща циститът, може да откриете на сайта на Abo Pharma.

123
Снимка: Abo Pharma

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти