Кога да инвестираме в образованието на децата си

Платена публикация

Darbi College
Снимка: Darbi College

Родителите често се питат кога трябва да помислят за по-сериозна финансова инвестиция в образованието на своите деца. Дали да бъде в средното или висше образование? По-голямата част от тях смятат, че е по-важно да се инвестира в университетското образование, било то в реномирани частни учебни заведения в България или такива в чужбина.

Експертите в сферата на образованието обаче смятат, че именно родителите, избрали да вложат средствата си в гимназия с подходящата за децата им програма, ще разполагат с печелившата карта.

Младите хора на възраст между 14 и 18 години се нуждаят от училищна среда, насочена към разгръщането на потенциала им и развитието им като личност. Това може да стане в учебно заведение, което поставя отделната личност в основата на своите програма и организация.

Екипът на международната гимназия Darbi College вече 15 години работи за развитието на своите ученици, прилагайки стандарта на английската образователна система. Училището е първото в България, лицензирано от Cambridge International Examinations Board през 2007 г. и обучаващо своите възпитаници по международните програми IGCSE и A Level. Всеки възпитаник на Darbi College има свой ментор, който заедно с академичния съвет разработва програми, фокусирани върху развитието на индивидуалния му потенциал, както  в личностен, така  и в академичен план.

Основните причини учениците и техните родители да избират Darbi College са:

- 100% външно оценяване – оценките в английските дипломи за средно образование са изцяло плод на външно оценяване, което придава тежест на резултатите и прави учениците много по-конкурентоспособни.

- Възможност за профилиране от 9 клас – с изключение на два задължителни предмета (английски език и математика) в степента всички премети са свободноизбираеми, което дава възможност на учениците да изучават само дисциплините, в които искат да се развиват в бъдеще.

- Отлична подготовка за университет – трите оценки от крайната диплома формират и кандидатстудентския бал на бъдещите студенти. Поради безспорната тежест на външното оценяване и златния стандарт на английските дипломи те са предпочитан критерий за прием в топ 10 университети по света.

- Обучение в международно сертифицирано училище – Darbi College е лицензиран от Cambridge International Examinations (CIE) – изпитен борд, който изготвя изпитни материали и издава IGCSE и A Level дипломи.

- Личностно развитие – отношението към всеки ученик е индивидуално според личните му интереси и образователни нужди.

- Инвестицията отговаря на качеството и постигнатите резултати.

Благодарение на качествената подготовка и индивидуалния подход, учениците на Darbi College продължават образованието си или вече са завършили престижни учебни заведения като University College London, Imperial College, University of Cambridge и много други.

Наременната инвестиция в средното образование на децата не само ги прави по-конкурентоспособни при последващото кандидатстване в университет, но и ще им спести редица трудности, нерешителност и стрес, с които се сблъскват студентите, които не са получили необходимата академична подготовка.

Заповядайте на Деня на отворени врати в Darbi College на 13 ноември 2021 г., за да научите как да инвестирате и осигурите на детето си качествено гимназиално образование, което да му помогне да разгърне пълния си потенциал!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти