Кодова дума: Деним. Спечелете страхотна награда от H&M и Поли Генова

Платена публикация

poli genova
Снимка: H&M

Месецът на любовта е вече тук, а пролетта почти се усеща във въздуха. H&M пък преоткриват своята любов към денима в новата си пролетна колекция.

Спечелете уникално деним яке в играта на H&M – регистрирайте се сега ТУК

Любимата ни марка дава ново настроение на денима със свежи силуети, цветен деним в изненадващи цветове и още грабващи предложения в дънково.  Но българските фенове на дънковите дрехи и H&M, ще бъдат приятно изненадани не само от новата колекция.

H&M организира онлайн игра за своите български фенове със страхотна награда –  персонализирано деним яке с уникален дизайн, създадено лично от Поли Генова за лансирането на новата H&M Denim колекция!

Единственото, което трябва да направите е да се регистрирате на специалната страница в сайта на H&M - ТУК

Освен това, якето вече е звездно известно, тъй като Поли го носи във видеото към най-новата си песен „Твоя“.

poli genova
Снимка: H&M

Играта започва на 15 февруари и може да участвате за този дънков уникат до 28 февруари.  Името на печелившия ще бъде обявено от H&M на 2 март.

Поли е вдъхновена от новата деним колекция, която е изцяло отдадена на личния стил и креативността, която всеки от нас проявява, носейки любимите си дънкови модели.

А, изявяването на личния стил, чрез денима е мотото на пролетната кампания на H&M.  “Денимът е като празно платно, върху което може да изразяваме себе си всеки ден“, казва Суки Уотърхаус, един от най-популярните световни модели и лице на H&M Denim.

Новата деним колекция на H&M включва голямо разнообразие от модели за дами, мъже, деца, и линията Divided и е в магазините на веригата от февруари, както и на hm.com

За дамите H&M Denim предлага множество предложения тази пролет . Страхотни цветове, като например розова пудра и якета от жълт деним.  Прибавяме и широки джинси с прави крачоли, разкроени в края, от пран деним с висока талия. В никакъв случай не бива да пропускаме овърсайз якета от бял деним, декорирани с перли, както и сините дънки и дънкови якета с бродерии от цветя и пролетни елементи.  H&M слагат на хоризонта и прекрасна пола с дължина до прасеца от светлосин деним с отвор на предната част.

За мъжете тази пролет всичко е въпрос на перфектния деним – но еластичните дънки наистина грабват вниманието. За тийнейджърките акцент в предложенията са дънки с висока талия, които са фантастични. И не на последно място, за децата хит са различните стилове избелен деним, които да допълнят страхотния дънков вид на вашите малчугани. 

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти