Ключът към по-доброто бъдеще за децата

Платена публикация

Ключът към по-доброто бъдеще за децата
Снимка: ИКЕА

21 октомври 2014 г., гр. София – ИКЕА и УНИЦЕФ стартираха съвместна дарителска кампания, част от дългосрочното им партньорство, в подкрепа създаването на Центрове за ранно детско развитие в България.

От октомври 2014 г. на касите на шведската верига за мебели посетителите могат да подкрепят каузата на ИКЕА и УНИЦЕФ повече деца да получават възможност за обучение от най-ранна възраст.

Срещу дарение от 2 лв., върху което не се начислява ДДС или такси, получавате специално създадена картичка – красив и удобен начин да изпратите своето послание, свързано с ценността на образованието към всяко дете.

В България 1 от всеки 5 деца на възраст 3-6 години не посещава детска градина или друга форма на предучилищно образование.

Това го поставя в сериозен риск никога да не прекрачи училищния праг или да напусне класната стая, преди да е завършило четвърти клас.

Особено уязвими са децата, които живеят в бедност или в отдалечени краища на страната.

ИКЕА поставя образователната кауза в България във фокуса на своите клиенти, служители и партньори с цел да ги въвлече в обща мисия – всяко дете да има достъп до форма на обучение от най-ранна възраст.

С набраните средства компанията ще осигури издръжка, обзавеждане и учебни помагала за нуждите на създадения от УНИЦЕФ Център за ранно детско развитие в град Котел, област Сливен.  

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти