Ключът е в усмивката

Платена публикация

Ключът е в усмивката
Снимка: netinfo

Перфектната визия на всяка жена включва не само стилната прическа, добре подбрания тоалет и нежното ухание на луксозен парфюм. Блестящата усмивка е ключова за съвършения външен вид и сиянието, което излъчват жените. Често обаче не остава време да се погрижим адекватно за зъбите си и като че ли ги оставяме на заден план. Възможно ли е да се имаме диамантено искрящи зъби само за 2 минути?

Електрическата звукова четка Sonicare DiamondClean на Philips успява да почисти зъбите перфектно само за 2 минути. Отпуснете се и се насладете на уникалното 2-минутно преживяване. Благодарение на вградения таймер ще спазите препоръчваното от стоматолозите двуминутно почистване, дръжката на четката ще ви напомни да смените страната на четкане на всеки 30 секунди като деликатно извибрира. По този начин можете да измиете зъбите си светкавично бързо и същевременно качествено без да се притеснявате от стрелките на часовника.

DiamondClean се грижи не само за чистотата на зъбите, а също така и за здравето на венците. Все пак външният вид не е по-важен от здравето ни. Благодарение на четката можете да се сдобиете с по-здрави венци само за две седмици.

Блестящите резултати на Sonicare са факт благодарение на 5-те режима, които покриват всички грижи по миенето на зъбите. Режим Clean се изпозлва за изключително всекидневно почистване, Gum Care – за нежен масаж на венците, Polish – за по-блестяща усмивка, Sensitive – за нежно почистване на чувствителните и болезнени зъби само при допир или при вдишване на хладен въздух, а White – за отстраняване на повърхностни петна. Комбинацията от всички режими ще се погрижи за здравето, блясъка и чистотата на зъбите ви, което е изключително важно за пленителна усмивка.

Четката разполага и с луксозен USB калъф, който освен, че пасва чудесно на дамската ви чанта, служи и за зарядно устройство и позволява употреба на всяко място. Независимо дали пътувате или гостувате на приятели, винаги можете да разчитате на Sonicare да се погрижи за сиянието на усмивката ви. Sonicare DiamondClean разполага и с елегантна чаша за зареждане, която се съчетава идеално с всеки интериор в банята. Освен за зареждане, тя може да бъде изпозлвана и за изплакване, което я прави изключително функционална и удобна.

Усмивката казва повече за една жена от дрехите, гримът или парфюмът ѝ. Вече всяка от нас бързо и лесно може да се сдобие с перфектната усмивка. Благодарение на Sonicare можем да забравим за пожълтелите зъби, кървящите венци и повърхностните петна и скоростно да придадем диамантен блясък на пленителната си усмивка.

Снимка: netinfo

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти