Класически забавления за деца в най-големия увеселителен парк

Платена публикация

Класически забавления за деца в най-големия увеселителен парк
Снимка: FUNtasy Ring Park

2000 деца вече посетиха най-големия увеселителен парк на закрито на Балканите – FUNtasy Ring Park през първата седмица след откриването му.

Сред най-предпочитаните атракциони са истинската ледена пързалка, вело зоната, и комплексът от надуваеми замъци. Детският център разполага и с аква зона с лодки, въртележка, влакче, хай-тек пързалка, трамплини и др.

Умишлено в него няма електронни игри и дигитални решения, защото концепцията залага на класически забавления за малките и физическа активност. FUNtasy Ring Park e разположен на площ от близо 6000 кв. м. в Sofia Ring Mall и има капацитет от над 2000 деца на възраст между 3 и 11 години.

За коледните празници e обособена и специална зона, която пресъздава обстановката от дома на Дядо Коледа. Самият той долетя от Лапландия на първата си визита в България по покана на увеселителния парк. По време на посещението си истинският Дядо Коледа се срещна с хиляди български деца, които му донесоха писмата си. 100 от желанията ще бъдат сбъднати от FUNtasy Ring Park, като имената на щастливците ще бъдат изтеглени на 20 декември.

В същия ден центърът ще събере стотици деца за голямото коледно четене на Пощенска кутия за приказки. В него ще се включат популярни радио водещи и актьори, а музиката ще е от любимата на малки и големи Дивна. Началният час на партито е 11.

“Порасналите деца” пък вече могат да изпробват атракционите в първия у нас увеселителен парк за тийнейджъри и възрастни – Upper Funtasy Park.

Там посетителите ще могат да се забавляват с блъскащи се колички на ужасите, да преминат в безтегловност в специалната космическа зона, да пробват мерника си на стрелбище с лазерни оръжия или пък да се върнат към детството с традиционни електронни игри и флипери. Най-смелите дори могат да опитат да укротят механичния бик.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти