Кажи ми каква жена си, за да ти кажа каква Коледа те очаква

Платена публикация

жени
Снимка: Envato

Открий какъв ще бъде един от най-светлите християнски празници за теб и каква е магичната роля на Lidl в него.

Емоция, стихия, вихрушка от чувства и преплетени желания за любов, споделеност, приключения, грижа и дом - женската душа е необятна Вселена. И всяко ниво в тази Вселена носи различни усещания, аромати и вкусове. Да, вкусове! Защото няма да сгрешим, ако кажем, че жената може да бъде оприличена на различен вид сладкиш в зависимост от това на кой етап от живота си се намира - ту тръпчив и леко горчив, ту наситено шоколадов или лепнещо карамелен, понякога малко лютив, понякога семпъл и мек като топяща се в устата медена сладка.

И кой, ако не самата жена, би могла да опише най-добре себе си и емоциите си, под чието влияние се намира във всеки един момент. Тук ти предлагаме един своеобразен тест, чрез който ако не успеем да те изненадаме с нещо ново за теб самата, със сигурност ще те насочим към най-близкия Lidl магазин.

Опитай да се познаеш в някой от трите женски профила по-долу и ще научиш каква Коледа те очаква и каква е магичната роля на Lidl в нея.

Традиция, пикантност, лукс

Ти си жена, която обича да следва традициите, но в същото време си привлечена от екзотиката на Ориента, жадуваш за приключения. Дори все още да не се осмеляваш да пътуваш по тези ширини, обичаш да си представяш живота там, да потъваш мислено в балдахини и тежки аромати. Цениш добрата храна и обичаш да опитваш на малки хапки. Харесваш лукса и с присъствието си умееш да го създаваш. Също като мини щоленът на Favorina с масло и марципан. Когато си в по-бъбриво настроение обаче приличаш повече на мини щоленът на Favorina с масло и стафиди. Тогава в теб заживява момичето от детството, което обича семейния уют и споделените моменти с най-близките.

сладки
Снимка: Lidl

Коледата, която те очаква, е наистина вълшебна, защото ти умееш да я създаваш точно такава. Запаси се с мини щолени с масло и марципан и масло и стафиди, за да предадеш на другите магията на празника. Ще ги откриеш от 20 до 26 ноември във всички Lidl магазини на цена от 3,99 лв. за 200 г.

Артистичност, стихийност, любов

Ти си истинско пърхащо щастие, обичаш да създаваш настроение у околните. Артистичната ти натура търси красивото във всичко наоколо. Творец си и от нищо правиш чудеса. Обичаш семплите и изчистени вкусове и аромати. Не обичаш да завладяваш с присъствието, а по-скоро с отсъствието си. Но за да компенсираш, чрез това, което създаваш, част от теб е винаги там, където е необходима. Също като коледните джинджифилови сладки в музикална кутия на Favorina. Сладките изчезват, но музиката за настроение звучи всеки път, щом отвориш кутията.

сладки
Снимка: Lidl

Коледата, която те очаква, е важна за теб. Този път сподели всичко, което си пазила в тайна досега – време е за пълно освобождаване от неподозирани страхове. Заложи на споделеност и любов, поднесени в празнична музикална кутия Favorina, пълна с вкусни сладки. Ще я намериш в магазините на Lidl от 20 до 26 ноември за 14,99 лв.

Грижовност, топлина, прегръдка

Ти цялата си грижа и се раздаваш за спокойствието на всички, които обичаш. Цениш хармонията и баланса. Макар не винаги да ти се струват постижими, те са вечния ти стремеж и блян. Приемат те като майка (дори все още да няма свои деца) – винаги готова да прегърне и утеши. При теб винаги има и нещо сладичко. Като вкусните сладки с коледни аромати, захарна глазура и шоколад. Хапваш и забравяш за тревогите.

сладки
Снимка: Lidl

Коледата, която те очаква, е магична и очарователна. Толкова хора те обичат и ще ти го покажат! Време е да повярваш в коледното чудо, което си създала сама със своите малки жестове към любимите хора през годините. Събери най-близките си за празника и не забравяй да им поднесеш от любимите сладки със захарна глазура и шоколад на Favorina. От 20 до 26 ноември ще ги намериш само в Lidl на цена от 7,99 лв.

И не забравяй - магията на Коледа е в малките, но сладки жестове!

 

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти