Кажете сбогом на летните горещини: VELUX предлага решение за топлинна защита на нова цена

Платена публикация

a
Снимка: iStock

Всички очакваме лятото и дългите дни с нетърпение, докато не настъпят горещните. Веднага след първите жарки дни започваме да търсим комфорт и прохлада в уюта на своя дом. Точно в този момент на помощ идват външните меки ролетни щори VELUX, за да променят правилата на играта! Те са тук, за да ви спасят от жегата, намалявайки навлизането на топлина в стаята с до 96%. А най-хубавото е, че те са перфектното решение за много години напред.

VELUX предлага 5 г. гаранция за всички външни слънцезащитни продукти с електрическо и соларно управление. Вече можете да превърнете жилището си в прохладен райски оазис, където да си почивате или да работите без горещини и без високи сметки за електроенергия. Насладете се на лятото с най-изгодните предложения за външен контрол на топлината от VELUX, които ще ви осигурят максимален комфорт.

velux
Снимка: VELUX

Победете жегата на отлична цена

За да поддържате приятна температура в дома си, първото важно условие е да го предпазите от прегряване с помощта на естествена вентилация. Отворете широко прозорците рано сутрин или в прохладните часове през нощта и блокирайте навлизането на слънчеви лъчи в жилището си през деня. Външните меки ролетни щори са специално създадени, за да поддържат приятна температура, дори през най-жарките летни дни. И понеже знаем колко горещо може да стане на таванския етаж, осигуряваме наистина надеждна защита. Нашите решения са съвместими с всички прозорци VELUX, независимо дали са нов или стар модел, така че никой няма да бъде оставен под изгарящото слънце! За да сте сигурни, че домът ви ще остане свежо място, това лято VELUX предлага външни меки ролетни щори на още по-добра цена, а вие ще се радвате на предимствата им дълги години наред.

Несравнимо спокойствие и перфектен вътрешен климат

Има неща, които просто предпочитаме да правим на тъмно, като например, семеен филмов следобед или неделна дрямка на дивана. Със соларните външни меки ролетни щори VELUX можете да сте сигурни, че нежеланите слънчеви лъчи няма да смущават почивката ви. Те блокират светлината, създавайки спокойна атмосфера, в която можете да се отпуснете и да се заредите с енергия. Вече имате своето райско кътче за релакс през цялата година. Затова изберете своя помощник, който осигурява надеждна изолация и ще ви помогне да запазите дома си уютен дори през зимата.

velux
Снимка: VELUX

Удивително лесен монтаж

Сигурно ви се е случвало да се сблъсквате с инструкции за инсталация, които са ви карали да се поизпотите. Това няма да се случи с външните меки ролетни щори VELUX. Благодарение на лесната им схема за монтаж, ще ги поставите на мястото им още преди слънцето да е заблестяло жарко. Кажете сбогом на неприятностите, свързани със сложно инсталиране!

Дълготрайна издръжливост

Веднъж поставени, външните меки ролетни щори остават на покривния ви прозорец за много дълго. Подложихме ги на тежки изпитания при екстремни метеорологични условия, за да гарантираме, че ще могат да се справят с всичко, което природата може да им поднесе. Тествани са за устойчивост на UV лъчите и нарушаване на целостта, деформации като свиване и поява на извивки. Накратко, те са идеалното решение, което ще ви служи вярно поне 10 години!

В допълнение, можете да разчитате на оптимална защита през цялата година. Те са изработени от супер издръжлива, непропускаща светлина материя. Резултатът? Дълготрайно решение, което блокира топлината, светлината и шума така, както може би не сте си представяли, че е възможно. Освен това тъканта им е подсилена с хоризонтални лакирани алуминиеви ламели, което осигурява повишена устойчивост на всякакви атмосферни влияния.

velux
Снимка: VELUX

Без повече оглушителен шум от дъжда

Комфортната вътрешна температура и тъмнината са двете основни неща, от които се нуждаете за идеална почивка. Неприятните шумове, идващи отвън, обаче са способни да ви попречат да ѝ се насладите. Когато силно и продължително трополят по покрива, дъждовните капки могат да се превърнат в кошмар. С външните меки ролетни щори VELUX няма да имате този проблем! Те спомагат за намаляване на външния шум, като ви позволяват да се радвате на спокойна и тиха атмосфера в стаята.

velux
Снимка: VELUX

Изберете удобството на интелигентния контрол

Умните решения са във възход и така трябва да бъде. Електрическите продукти VELUX предлагат удобно и екологично решение за поддържане на прохлада в жилището ви. Ето защо външните меки ролетни щори също са съвместими с решенията VELUX App Control и VELUX ACTIVE с NETATMO. Добавете ги лесно и безпроблемно към конфигурацията на интелигентния си дом и се насладете на максимално удобство с предимствата на щорите със соларно захранване. VELUX ACTIVE с NETATMO автоматично следи качеството и температурата на въздуха и осигурява свеж и здравословен климат в помещенията. Всеки комплект външни меки ролетни щори VELUX идва с включен стенен ключ, който ви дава възможност за пълно управление само с едно докосване. Корпусът на ключа е с елегантен външен вид, а надеждната, безшумна работа на системата ви дава усещането, че използвате висококачествен продукт всеки път, когато пускате или вдигате щорите си.

Така че, дали ще се притеснявате от прогнозата за времето тази година, или ще бъдете спокойни за нея, изборът е ваш.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти