Каролин Мърфи в едно откровено интервю

Платена публикация

Каролин Мърфи в едно откровено интервю
Снимка: netinfo

Американският модел и актриса Каролин Мърфи в едно откровено интервю за това как да бъдеш на върха на модната сцена на 43 години.

Кариерата ви на модел продължава вече толкова дълго в една индустрия, където повечето жени на вашата възраст вече не са на сцената. Каква смятате, че е причината за това и какво ви носи най-голямо удовлетворение в работата ви?

Обичам работата си и винаги съм гледала на нея като на благословия. Имах възможността да се самообразовам, посредством сътрудничеството си с дизайнери и фотографи. Обичам творческата част на своята работа, когато сме на терен, харесвам книгите и филмите, върху които се базират концепциите. Да живееш в Ню Йорк, да посещаваш публични събития и да имаш контакт с хора от всякакви сфери, хора, които променят света и да бъдеш част от това е истински подарък. Моят избор е да се възползвам от това и да му се насладя – да бъда благодарна. Това не е игра за мен, а работа, която вземам сериозно, но въпреки това се забавлявам. Също така избегнах парти сцената и смятам, че това ме направи различна. Вземах уроци и продължих образованието си, което ме караше да се чувствам удовлетворена извън работата, в допълнение на майчинството.

Каква е вашата нагласа към остаряването?

Останете елегантни! Не вярвам в борбата с остаряването и прикриването му. За щастие имам на разположение най-добрите продукти, които ми помагат, но също така се грижа за себе си, като развивам полезни навици. Спя по осен часа на ден, пия много вода, спазвам диета на основата на растителни продукти и се опитвам да тренирам поне три пъти седмично. Също така вярвам много в смеха, угаждам си от време на време и оставам вярна на своята страст. Шоколадът е задължителен, а също и чаша хубаво червено вино, а след това и паста за вечеря с приятели. Сърфирането в океана кара сърцето ми да пее! Ще ми се някой да ми беше казал повече за слънцезащитата, когато бях млада, но сега не излизам от къщи без BB крем или крем Revitalizing Supreme+ на Estee Lauder, върху който нанасям слънцезащитен продукт. Чувствам, че всяка жена има различно отношение към остаряването и това, което те прави щастлива, е нещото, което те кара да сияеш!

Снимка: netinfo

Кои са по-възрастните жени, на които се възхищаваш и защо?

Възхищавам се на толкова много жени! Обожавам Джейн Фонда – тя изглежда просто фантастично и продължава с кариерата и активизма си. Мерил Стрийп е страхотен пример за жена, която остарява елегантно, остава вярна на себе си и е извън времето. Възхищавам се много на Джейн Гудал, защото продължава да извлича знание за човешкото поведение чрез работата си с шимпанзета и животни. Възхищавам се на Ариана Хъфингтън заради нейната страст към здравето и успеха. Боже, възхищавам се на толкова много жени, но наистина в основата на всичко стои това, че те са верни на себе си и това е нещото, което прави разликата.

Вие сте запален сърфист. Кога започнахте и с както ви привлече?

Израснах близо до водата (във Флорида) и в училище бях състезаващ се плувец и почти отидох на юношеска Олимпиада, така че сърфингът беше лесен спорт, с който да се захвана. Не е за всеки, океанът всява страх с могъществото си. Това, което ми даде е по-скоро медитативен опит и приключения, отколкото истински спорт. Сърфингът е освобождаващ и толкова различен от забързания живот в града. Той е моята почивка. Когато срещам жени, които искат да започнат да сърфират, обикновено казвам: „Моля ви, носете тон слънцезащитен продукт, покрийте главата си, когато падате и стойте далеч от сърфистите!“

Какъв съвет бихте дала на младите жени, които искат да станат модели?

На първо място да не напускат училище. Да завършат своето образование. Моите родители настояваха да го направя и съм им толкова благодарна, защото това ме защити в младите ми години. Също така е важно да имат и други интереси, като например да продължат образованието си, да бъдат филантропи или да създадат свой собствен бизнес. Реализирайте себе си и по други начини, за да не разчитате изцяло на моделството. То може да бъде много конкурентно и изпълнено с откази. Не искате да разчитате на него да дефинира личната ви стойност. Намерете си добър агент, развивайте се със собствено темпо и стойте настрана от нощния живот и наркотиците. Използвайте моделството, за да разширите житейския си опит и спестявайте. Да бъдеш модел може да е много възнаграждаващо, но трябва да имате силна основа на собствената си идентичност.

Повече информация за продукта можете да намерите ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти