Какъв трябва да бъде перфектният коледен подарък?

Платена публикация

коледа
Снимка: Avon

С наближаването на коледните празници основна задача пред всички нас е да изберем перфектния подарък за любимите хора. Знаем колко трудно може да бъде това. Моловете са претъпкани с подивели пазаруващи, улиците – пълни с коли, а опашките около касите – колометрични. За да те спасим от тази ситуация, имаме няколко предложения за теб, които без съмнение ще зарадват любимите ти хора, когато видят приготвените под елхата дарове.

Подарък за най-добрата ти приятелка

Нищо не нашепва за моментите на близост и споделяне между истински добрите приятелки така както нежният аромат на черешов цвят, мускус и дървесни нотки. Можеш да го откриеш в комплекта Avon Cherish, който включва лосион за тяло, парфюм и рол-он дезодорант.

Снимка: netinfo

Дар за мама

Знаем, че в твоите представи мама винаги ще си остане най-красивата жена на света. Сега можеш да ѝ дариш дълготрайна красота, свежа кожа и неотразимо излъчване. Коледният комплект “You Glow Girl” на Avon включва висококачествената нощна грижа Anew Ultimate 7S, маска за лице Planet Spa с екстракт от бял чай, както и парфюм Little ace Dress. Златистата подаръчна торбичка прави комплекта още по-специален.

Снимка: netinfo

За татко с любов

Бащата е онзи човек, който дава всичко от себе си, за да зарадва и изненада своето семейство. Дори и това да означава да преглътне километричните опашки в любимите ти магазини още от както беше дете, за да успее да те зарадва с мечтания подарък за Коледа. Затова той заслужава специален дар. Изненадай го с комплект „Shaving ABC“ от Avon, който включва всичко необходимо за един мъж - 4-в-1 подхранващ балсам за след бръснене, гел пяна за гладко бръснене и удобна козметична чантичка за път. Ако искаш да допълниш подаръка си, може да добавиш тример за поддържане с приставки за зоната на носа, ушите, брадата и бакенбардите. 

Снимка: netinfo

Любимият мъж и подаръкът за него

Подари на любимия мъж ухание, което не само му отива, но и ще ти напомня за срещите ви всеки път щом го усетиш. Модерните и уверени господа предпочитат горещите акценти на черен пипер, ароматен босилек и пикантно-сладко индийско орехче, допълнено от черен кехлибар и ванилия. Тази комбинация от ухания ще откриеш в празничния комплект Black Suede Night на Avon, който включва парфюм, спрей дезодорант и душ-гел за коса и тяло. Усещаш ли аромата му?

Снимка: netinfo

За цялото семейство

Нищо не нашепва „Коледно настроение“ повече от уханието на специалната серия  Avon Winter Treasure, която ще зареди с празнично настроение цялото семейство. Нежната грижа включва течен сапун и душ гел в опаковка от 500мл или 250мл, която е по-удобна по време на пътуване. Аромата на ванилия и малина, премесен с джинджифил и канела, ще изпълни дома ви с уют и топлина.

Снимка: netinfo

През тази година изненадите от Avon далеч не те очакват единствено под елхата! Не пропускай да откриеш късмета си от коледния календар на Avon на www.avonchristmas.bg, където през всеки един от дните до Коледа те очакват различни изненади и подаръци. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти