Какъв шампоан да изберем, ако забелязваме, че косата ни побелява

Платена публикация

Bioline
Снимка: Freepik

Определено шампоаните са едни от продуктите, които се предлагат в голямо изобилие от разновидности. Често харчим много пари за скъпи и престижни шампоани, но забравяме да помислим за техния състав. Лошото състояние на косата често е причинено от неправилна козметика. Трябва комплексно решение, което да дава освен здравина на косата, да стимулира растежа и да изключва нуждата от боя, без да оцветява. Това е възможно с шампоанът REcolor SHAMPOO COLLAGENA Solution - възстановяващ цвета на побелелите и посивели коси. Шампоанът действа толкова добре, защото неговата сила е в уникалните съставки от които е направен. Всичко за него, можете да видите ТУК.

Bioline
Снимка: Bioline

Най-иновационната съставка в него е Darkenyl - патентована съставка, която стимулира директно стволовите клетки на космените фоликули да синтезират меланин. Абсолютна революция в козметиката, която може да премахне нуждата от боядисване или използване на шампоан-оцветители. За мекотата на косата и лесното разресване без накъсване се грижи Маслото от Маково семе. Маслото от Бабасу възстановява увредената и изтощена коса от външни климатични влияния, термична обработка и третиране с вредни химикали, повишавайки устойчивостта на косъма. В комбинация с колаген COLLAGENA, шампоанът поддържа правилната структура на кожата на скалпа, намалява пърхота и косопада и предпазва от омазняване. Още за действието на  REcolor SHAMPOO, вижте ТУК.

Вече можем да възвърнем естествената пигментация на косъма и да се радваме на силна и плътна коса само с един шампоан - REcolor SHAMPOO COLLAGENA Solution. Изключително разумна и достъпна инвестиция, която възвръща радостта от естествения цвят и спестява време в търсене и опитване на различна и в повечето случаи неефективна козметика. Шампоанът е подходящ за ежедневна употреба. Убедете се сами, поръчайте REcolor SHAMPOO COLLAGENA Solution още сега от ТУК!

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти