Какво ще направиш, ако имаш 6 свободни часа?

Платена публикация

Какво ще направиш, ако имаш 6 свободни часа?
Снимка: netinfo

Забелязал ли си, че въпреки главоломния напредък на технологиите и приложението им в ежедневието ни, ритъмът на живот продължава да вдига оборотите си?

Днес вършим много повече, имаме много повече отговорности и възможност да развиваме уменията си значително по-лесно, отколкото само преди 20 години. Дори 10! Цената е свободното ни време. А какво би направил, ако разполагаше с цели 6 свободни часа на седмица или два пъти седмично?

Време, в което не е нужно да мислиш за прането и битовите ангажименти, а само за себе си. Тази революция е вече сред нас и се нарича FreshCare+! Представяме ти новата Whirlpool пералня, която се грижи за прането, докато ти правиш това, което обичаш! Вълшебната помощница освобождава време за теб, като запазва дрехите перфектни до 6 часа след края на програмата! Без нуждата да бъдат незабавно извадени, дрехите остават меки и свежи още дълго време в пералнята, благодарение на функцията FreshCare+, комбинация от пара и специфични движения на барабана. Научи повече тук: http://whirlpool.bg/freshcare/

5 съвета за това как да запълниш пълноценно свободното си време с дългосрочно значими неща:

1. Прекарвай време с най-близките до сърцето ти хора

Няма по-прекрасно усещане от споделените моменти със семейството. Отдели време, за да научиш малкото си дете да рисува, изслушай невероятните семейни истории на баба, покани сестра си на обяд вкъщи. Това са онези жестове, които изграждат емоционална връзка в семейството, създават доверие, съпричастност и безусловна любов.

2. Тичай по 5 километра на ден

Добре де, може би 5 километра са много за начинаещ, но разбираш идеята. Физически активният живот развива неочаквани умения. Освен че според десетки проучвания спортът удължава продължителността на живота, той чувствително подобрява мозъчната дейност и скоростта, с която възприемаме информация. Не е нужно да ми се доверяваш, просто опитай.

3. Чети повече!

Книгите създават безброй светове, които може да посетиш и да забравиш за забързаното ежедневие и прането в пералнята… Освен това уменията, които придобиваме при четене намират приложение в много аспекти на живота: правят речта ни по-богата, подобрява се концентрацията и усвояването на информация.

Снимка: netinfo

4. Усъвършенствай професионалните си умения

Допълнителните знания неминуемо те правят по-конкурентен на пазара на труда и, разбира се - любимият незаменим служител. Бъди по-добър от другите, бъди по-добър и от теб самия и се осмели да се захванеш с онова, което смяташ, че не можеш да направиш. Дързостта е пътят към успеха!

5. Намери си хоби и му се посвети

Дори то да е да имаш котка. Концентирай вниманието си в странично занимание, което да няма общо с работа. Отдавай му значимост и се грижи за него. Хобитата ни изграждат и обогатяват, правят ни по-комуникативни и допринасят за по-широка обща култура, което е предпоставка за креативни решения с всестранни приложения. Освен това, нека бъдем реалисти, винаги ще имаш резервен вариант за алтернативна кариера.

В края на деня измервай времето в моменти и никога няма да остарееш. Натрупвай интригуващи истории, които оставят траен отпечатък в живота ти. Не отлагай съня и почивката си и влагай повече в дългосрочно ценните неща за теб. Домакинските задължения могат да почакат. Прането също, а вече дори до 6 часа след края на програмата!

Снимка: netinfo

С подход към иновативните решения, Whirlpool създаде FreshCare+ и вече облекчи десетки семейства. Накара ги да повярват, че може да изпират перфектно дрехите си на 15°C, точно както при 40°C, като това помага на цветовете да запазят първоначалните си ярки багри. В допълнение инверторният мотор гарантира по-дълготраен живот на уреда, висока енергийна ефективност и безшумна работа. Ще се изумите от многобройните умни технологии, които правят живота толкова по-лесен и грижата за дрехите толкова по-приятна. Научи повече за тях тук.

Технологичните иновации са неразривна част от нашия живот. Всеки ден се изумяваме от хитри изобретения, които биха ни спестили време, усилия или дори пари. Трудно е да си представим нещата без поне един от трите фактора, но уви и това вече не е съвсем така! Все пак пералнята FreshCare+ притежава функция, която запазва свежестта на дрехите, без да изисква времето или усилията ти, а някои от моделите спестяват до 30% повече енергия. ;)

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти