Какво искат жените от парфюма си?

Платена публикация

жена парфюм
Снимка: Unsplash

Развитото обоняние е дар, с който много хора са надарени от природата (за добро или за лошо) – ако сте от тях, значи знаете колко пъти на ден усещате различни аромати, сигурно можете да разпознаете парфюм от няколко метра и не е невероятно да се ръководите в някакви житейски избори именно от... мириса.

Други пък нямат подобни умения и се движат из живота доста по-лесно и безболезнено – дали тук или там им ухае на нещо е въпрос, на който те не могат да отговорят категорично.

Когато става въпрос за аромата, който избираме да носим върху себе си обаче, всички сме единодушни – трябва да ни кара да се чувстваме неповторимо и да е траен, независимо дали го усещаме непрекъснато или не!

жена
Снимка: Getty/Guliver

Жените, като че ли, сме най-придирчиви към уханията, с които се обвиваме – започвайки още от банята и продуктите, които използваме там, та чак до финалния щрих – парфюмът, който ще ни носи на крилете си целия ден (и нощ!).

И когато избираме парфюм, повечето от нас се водят от два фактора – харесва ли ни как ни стои на кожата и дали е траен.

Докато второто е по-възможно за установяване, първото е наистина субективно и по-сложно, но все пак производителите на парфюми догаждат нашите прищевки и предпочитания и понякога успяват да ни изненадат с аромат, успяващ да отговори на все по-сложните женски изисквания.

Ако се попитаме честно какво искаме да ни даде парфюмът, който носим всеки ден, много от нас ще си признаят – искам да ме прави привлекателна и съблазнителна, да подчертава моята индивидуалност и да ме държи на вълната на модата, без да ме превръща в поредната жена, която просто копира!

жена
Снимка: Getty/Guliver

Е, на първо четене звучи малко трудно за изпълнение, но ако приемем, че току-що сме уловили златната рибка на парфюмите, и сме ѝ задали въпроса: скъпа, кой е този парфюм, който ще ни помогне да оставяме свой уникален ароматен отпечатък навсякъде, където минем, който ще ни създаде аура на уверени и силни жени – и, разбира се, ще ни направи малко загадъчни (защото това си е важно, няма какво да се лъжем), почти сме готови да се хванем на бас, че ще чуем: C-THRU Cosmic Aura!

парфюм
Снимка: C-Thru

А ако се запознаем със самия Cosmic Aura, ще разберем и защо – представете си елегантен цветно-плодов аромат със свежи връхни нотки , богат флорално-воден букет в сърцето и мускусно-кехлибарена база.

На върха гордо стоят зелени нотки, бергамот, френско грозде, пъпеш и мандарина, а сърцето е изпълнено с жасмин, циклама, здравец и плодова вода. Базата пък е изградена върху топлината на мускус, пачули и ванилия.

C-THRU Cosmic Aura е нов аромат, който дава сериозна заявка да се превърне в истинско съкровище в света на тоалетните води, способно да ни обвие в изкусителност и увереност, така че да минаваме през живота смело и с усмивка.

А ако един парфюм може да ни даде всичко това, нека му го признаем – значи се е справил истински добре и единственото, което можем да искаме от него, е... да не свършва!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти