Какво е ринопластика

Платена публикация

ринопластика
Снимка: iStock

Не всеки един от нас е природно надарен с естествена красота и симетрични черти на лицето. Това на свой ред е повод за ниско самочувствие и неувереност, което в последствие дава отражение на всички нива - междуличности отношения, професионално развитие, социализиране и др. За щастие, съвременната медицина е дотам напреднала, че е възможно да коригираме нещата, които не харесваме в себе си, а след това да постигнем и пълно възстановяване.

Какво представлява ринопластиката

Тя е една от многото инвазивни процедури, водещи до забележителни резултати в дългосрочен план. Самата интервенция представлява пластична операция на носa, която цели корекция на неговата форма, дължина и височина върху лицето. Ако например е налице гърбица, тя може да бъде напълно премахната, като така общата естетика се повишава значително, а респективно и самочувствието ни. В онлайн енциклопедията за красота Vanity ще откриете цялата необходима информация за ринопластика и ще може да решите при кого да направите корекцията.

Корекцията на носа е хирургична интервенция, която се прави на база висока информираност, правилна преценка на лекаря и конкретните резултати, които искаме да постигнем. Ринопластиката се провежда под пълна упойка, като ако се открият някакви дефекти по стените на носа, същите също биват коригирани.

За кого е подходяща

Ринопластиката е процедура, която не бива да се извършва лекомислено. На първо място, важно е тя да бъде проведена от опитен специалист, с който сте съгласували и обсъдили всеки един детайл от предстоящата процедура. За да легнете под скалпела, трябва да имате основателни причини и мотиви да се подложите на подобна операция, а именно:

- Ясно изразена гърбица, която загрозява лицето ви;

- Прекалено дълъг нос или широк връх на носа;

- Неправилни пропорции на лицето.

Няма човек, който да не въздиша по модели и известни личности с външен вид за чудо и приказ. Заблуда или реалност, снимките в социалните мрежи и в списанията ни карат и ние да мечтаем за заветната перфектна красота, която обаче не бива да се превръща във фикс идея.

Какви са нейните предимства

Сред най-големите предимства на ринопластиката са бързите резултати и забележителният ефект, който възвръща самочувствието на жени и мъже. В допълнение, възстановяването след интервенцията също не е много дълго, като в рамките на 2 седмици болката и неприятните усещания ще отшумят почти напълно.

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти