Какво да правим с детските рисунки от лятото

Платена публикация

Какво да правим с детските рисунки от лятото
Снимка: netinfo

За децата всяка промяна на сезона е важно събитие, но с наближаването на есента, лятото все повече изглежда като най-любимия и желан сезон на безгрижие, смях и забава. Слънчевото време, летните игри, ваканцията с родителите са едни от най-ценните спомени за цялото семейство и децата често ги пресъздават в своите рисунки. А колко рисунки нарисува вашето дете това лято?

С края на лятото и началото на учебната година, Sofia Ring Mall организира онлайн конкурс за детска рисунка на тема „Моето лято“ с много награди и създаването на най-голямата детска рисунка. Целта е да бъдат споделени моменти от живота на децата от изминалото лято. Кампанията е отворена за всички желаещи и можете да се включите в нея по два еднакво забавни начина.

Първият е да снимате рисунка на вашия млад художник и да я качите на страницата на конкурса „Моето лято” - http://www.sofiaring.bg/kids/. Тя ще бъде публикувана на сайта, заедно с останалите детски творби и всеки ще може да гласува за тях. Организаторите, от Sofia Ring Mall, са подготвили специални награди за най-добрите 60 рисунки. Конкурсът започна на 3-ти и ще продължи до 26 септември, когато ще бъдат обявени победителите.

Първите 10 рисунки ще получават награда гривна, осигуряваща 4 часа забавления в увеселителния парк на Sofia Ring Mall – Fun Ring Park, който се простира на 6000 кв. м., пълни с най-разнообразни атракции. Авторите на рисунките класирани от 11 до 20 място ще спечелят плюшена играчка; тези от 21 до 30 уроци на ледената пързалка пързалка в мола; oт 31 до 40 билети за каране на колело в „Джунглата“ на парка; от 41 до 50 билети за надуваемите атракции, а рисунките от 51 до 60 място билети за влакчето във Fun Ring Park.

Наградите ще се разпределят по броя гласове, която всяка рисунка е получила, така че не забравяйте да поканите своите приятели да гласуват за вашата рисунка.

Освен онлайн конкурса, Sofia Ring Mall организира и създаването на най-голямата детска рисунка, която трябва да се нарисува между 3-ти и 20-ти септември. За целта, в мола е поставена специална стена, на която всяко дете може да нарисува картина и по този начин да се включи в създаването на най-голямата детска рисунка.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти