Как успешно да премахнем пигментацията и да направим лицето по-гладко в домашни условия

Платена публикация

жена кожа
Снимка: freepik.com

Появата на тъмните петна по кожата най-често е свързана с излагането на слънце, хормонални проблеми и възрастта. Пигментациите се появяват когато производството на меланин се увеличи твърде много, меланинът се натрупва на определени места по кожата и така се оформят тъмни петна. Пигментните петна могат да се появят във всяка възраст, при всеки цвят кожа и независимо от чувствителността й. 

Още от момента на появата на пигментации е важно всеки ден да използваме подходящата козметика (виж ТУК). Така повишаваме шансовете да запазим кожата красива и млада за по-дълго време, защото с възрастта петната стават по-тъмни, по-видими, по-обширни и трудни за премахване. 

Редовното нанасяне на иновативният Серум ІNТЕLLІGЕNТ МОLЕСULЕЅ СОLLАGЕNА Соdé сутрин и вечер работи ефикасно и комплексно срещу:

► Пигментни петна

► Разширени пори

► Зачервявания

► Неравна текстура

► Бръчки

► Фини линии и повяхнал тен

Макар, че пигментните петна не са опасни за здравето, те показват че ултравиолетовите лъчи вече са започнали да повреждат кожата. Начинът да ги премахнем е да ускорим обновяването на клетките и едновременно с това да се въздейства върху меланина. 

серум
Снимка: Bioline

Бързината на резултатите зависи от дълбочината на пигментацията – дали тя е в епидермиса, дермата или на границата между тях. Независимо от дълбочината, Cepyм cpeщy пeтнa и нecъвъpшeнcтвa пo ĸoжaтa ІNТЕLLІGЕNТ МОLЕСULЕЅ СОLLАGЕNА Соdé започва да действа веднага след нанасяне:

► Изравнява тена

► Дава сияние

► Видимо намалява пигментацията

► Предотвратява образуването на нови пигментни петна

Може да се поръча от ТУК.

В Серума са вложени доказали действието си съставкиNiacinamide (витамин В3) потиска трансфера на  меланин към повърхността на кожата и стимулира производството на серамиди. Алантоин обновява клетките е изглажда неравностите, задържа влагата в кожата. Fresh Cells Mango PFE се грижи кожата да е гладка и мека, действа срещу пигментациите. Хиалуроновата киселина подпомага плътността и  запазва влагата, действа и срещу отпуснат контур.

Всички продукти за кожата на марката COLLAGENA съдържат чист колаген - 99.5%, в активна форма за дълбочинно въздействие. Те са с минимално количество консерванти, подбрани и тествани индивидуално и са с клинично доказана безвредност и ефективност. При съприкосновение с кожата активните ингредиенти на продуктите започват активно да работят в най-важните направления. Едни от съставките подхранват и хидратират, други се борят с пигментациите и неравния тен, трети оказват мощно антиоксидантно действие.  

Радвай се на гладка кожа с равен и сияен тен само след няколко седмици. Поръчай с бърза доставка Серум ІNТЕLLІGЕNТ МОLЕСULЕЅ СОLLАGЕNА Соdé от ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти