Как Надя от Deep Zone посрещна 2015-та с 1500 фена

Платена публикация

Как Надя от Deep Zone посрещна 2015-та с 1500 фена
Снимка: FLY Events

Звездната двойка Надя от Deep Zone Project и Иван Тишев от Революция Z посрещна заедно 2015-та година, като нежната половинка съчета забавлението с работа – русокосата красавица и колегите ѝ от култовата българска група бяха гости на едно от най-големите Новогодишни партита в столицата, организирано от FlyEvents и Symbol Media Group и събрало над 1500 гости в 5-звездния хотел в Кемпински.

Тийн идолът Иван не излезе на сцената, но зад кулисите двамата с Надя не криеха чувствата си.

Те си пожелаха 2015-та да бъде още по-добра от миналата година, макар че по отношение на щастието в любовта едва ли има какво повече да искат – хармонията помежду им е очевидна.

И в професионален план Надя и Deep Zone Project се радват на големи успехи и много фенове – неслучайно именно те бяха „черешката на тортата“ на голямото Новогодишно парти, което се отличи с уникална и много успешна концепция.

Гостите можеха да избират между няколко зали с коренно различна атмосфера, музика и програма, както и да посещават всяка от тях, независимо за коя са си направили резервация.

Deep Zone Project забиха в най-голямата зала и накефиха всички с тоталните си хитове. Част от атрактивната програма бяха и невероятният танцьор Метин Енимехмедов, и впечатляващото Star Wars Show, чиито костюми направиха атмосферата още по-звездна и изкушиха Надя да вземе назаем една каска и да влезе в образа на войник от армията на клонингите в космическата сага.

В съседната зала пък майсторството си зад пулта демонстрира DJ Diass заедно с талантливата Diva, а любителите на по-темпераментните ритми се насладиха на най-красивата новогодишна панорама – балканското парти беше в зала на 19-тия етаж на хотела, от която в полунощ се разкри неописуема гледка към озареното от хиляди фойерверки небе над София.

До ранни зори продължи уникалното събитие, за чийто блясък и неповторима атмосфера допринесоха генералният спонсор Tuborg и Somersby, както и Telish, Cacharel, Justcavalli, Aesthe Clinic, SkimProt, FlyHigh Club и Tripsy Club, и медийните партньори vbox7, Радио Зорана, Box TV, Disco.bg и Pateshestvenik.com.

Ето и видео от партито:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти