Как емблематичните спортни обувки на Asics издигат стила ви и спортните представяния на по-високо ниво?

Платена публикация

Asics
Снимка: Asics

Новият любим стар бранд на феновете на модата, така авторитетните фешън издания наричат Asics. Прочутата марка от години е звезда не само на модния подиум или спортните игрища, но и в ежедневието на безброй хора по целия свят - и има защо. Предлагаме ви и вие да добавите няколко чифта от тези страхотни сникърси в гардероба си и да издигнете стила си още по-високо.

Имало едно време в Япония

Маратонки asics са създадени в страната на изгряващото слънце по времето на хаоса след Втората световна война. Основателят на марката Кихачиро Оницука искал да направи нещо, за да повдигне духа на младите и да ги насърчи да спортуват и да са активни - и създал уникални обувки, които днес са по-популярни от всякога. Родени като баскетболни кецове, Asics бързо разширяват асортимента си и започват да предлагат обувки за маратони, бягане за удоволствие и тонус и какви ли още не модели. Постоянно в търсене на нови решения, които да подобрят комфорта на носещият обувките, но и да подкрепят по-добрите спортни представяния, маратонките предлагат всякакви иновации - от подложка в петата за снижаване на умората при дълго бягане, до вентилационна система, която да отделя топлината, отдавана при удар на крака със земята, още при първите си модели. Създадени за спорт и комфорт, върху философията Sound Mind, Sound Body™, маратонки asics и днес са идеален избор за всеки, който иска да спортува, да се движи, да покорява обут с чифт наистина удобни и модерни маратонки.

Знаков дизайн

Типичните и днес разпознаваеми навсякъде тигрови ивици, украсяват сникърсите на японския бранд от Летните олимпийски игри през 1968 г. Дизайнът е вдъхновен от вълните край бреговете на родния на марката град Кобе. Технологичният отдел на компанията не спира да добавя още и още решения, които превръщат маратонката в супер избор за спорт и комфорт всеки ден, като същевременно дизайнът също еволюира. Днес, маратонки asics се предлагат в изключително много модели и разновидности, обединени от едно правило: комфорт и удобство в модерен формат. Генерацията Z и модния елит определено играят в отбора на Asics и това е видно не само от социалните медии и модните подиуми, но при оглеждане наоколо, където и да сте по света. Своят чифт asics господата могат да открият тук: https://obuvki.bg/c/muzhki/obuvki/maratonki.

Любим бранд на спортисти, модни инфлуенсъри, всички

Днес все повече хора преоткриват качествата на бранда не само като подобрение на атлетичните възможности, но като добавяне на стил в гардероба. Партньорствата на Asics със страхотни дизайнери и влиятелни фигури, доведоха до истински сензационен статут на марката днес. Стратегиите за ретро технологични дизайни и цветова палитра в бяло, сребристо и черно е повече от печеливша. Погледите се връщат към тези знакови чифтове и днес те са още по-впечатляващи от всякога и определено имат какво да дадат на всеки. На седмицата на мъжката мода в Париж през 2023 г. asics изгряват по-ярко от всякога на модния небосклон и са повече от добре приети в света на висшата мода, включително в дамския гардероб.

Asics
Снимка: Asics

Защо Asics са толкова популярни днес? Удобни и модерни, те могат много лесно да бъдат стилизирани по различен начин и са супер избор за спорт и всекидневно удобство. "Здрав ум, в здраво тяло", мотото на марката, днес отеква по-силно от всякога в сърцата на хората от цял свят и те преоткриват ползите от чифт или два Asics в гардероба, на разположение за всеки ден. Открийте ги и вие и издигнете стила си!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти