Как ефективно да се справим с хрема и синузит?

Платена публикация

Как ефективно да се справим с хрема и синузит?
Снимка: netinfo

Растителните лекарства имат дългогодишна история и стоят в основата на съвременната медицина. Въпреки дългогодишните традиции обаче, тайните на природните активни съставки далеч не са изцяло разкрити. Търсенето на нови и стари активни вещества и съединения продължава със същата сила и все още дава изненадващи резултати. Фактите сочат, че лечебната сила не се определя единствено от едно или друго отделно съединение, а от правилното им съчетание.

Знаете ли, че?

Човек се простудява навсякъде и по всяко време на годината. Възрастните боледуват от грип или просто „настинка“ средно по два до пет пъти годишно, а децата – четири до осем пъти. Най-честите причинители на хремата са вирусите. Въпреки това, една обикновена хрема може бързо да се превърне в изключително неприятен синузит. Затова е необходимо навреме да предприемем действия, за да избегнем по-нататъшни усложнения или инфекция на дихателните пътища.

Какво е решението?

В собствените лаборатории на компанията учените на Bionorica провеждат изследвания върху действието на растителните компоненти, като използват високотехнологични методи.

Плод на едно такова изследване е Синупрет®– растителен лекарствен продукт за лечение на остри и хронични възпаления на параназалните синуси и дихателните пътища, както и като допълнително средство при антибиотично лечение на тези заболявания. Със своята изключително силна растителна комбинация, включваща корени от тинтява, цветове от иглика, киселец, цвят от бъз и върбинка, той действа бързо и надеждно срещу хрема, ринит и възпаления на синусите.

Благодарение на своите растителни съставки, Синупрет® бързо втечнява носния секрет, отпушва носа и облекчава главоболието, за да можете да дишате отново свободно. За гарантиран резултат, Синупрет® се бори не само с болезнените и неприятни симптоми на инфекцията, но и с нейните причинители – вирусите.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти