Как дамите могат да се възползват от новите тенденции и технологии!

Платена публикация

Как дамите могат да се възползват от новите тенденции и технологии!
Снимка: Thinkstock

Отдавна сме пристъпили към ерата на интернет търговията, като тя дори еволюира в мобилна търговия.

Интересното е, че поръчките в интернет растат ежедневно. Над половината от дамите, които ползват сърфират в мрежата, споделят, че в последната година покупките им онлайн са се увеличили поне двойно.

И числото на пазаруващите в мрежата със сигурност ще се покачва. За дамите с бизнес нюх това може да говори много.

Удобството, което предлагат онлайн магазините, се цени заради голямото разнообразие на стоки и пестенето на време, което е по-добре да се отделя за семейството и децата. Точно детските стоки са сред най-търсените и за малко не успяват да се класират в Топ 3 на артикулите, които жените купуват най-много от онлайн магазини.

Първото място в тази класация едва ли ще ви изненада – поклон пред тяхно величество обувките! Следват ги не по-малко любимите на всички дами чанти и бижута.

Като цяло женският гардероб напоследък се обновява все по-често с покупки от интернет, а сред набиращите популярност продукти са още козметиката и парфюмите, стоките за дома, книгите, сувенирите.

Все по-голямата роля на онлайн пазаруването предоставя възможност на предприемчивите да стартират успешен бизнес, като направят онлайн магазин.

За това далеч не са нужни толкова средства и усилия, колкото сигурно си мислите – и със сигурност много по-малко, отколкото да отворите магазин в някой мол или на известна търговска улица.

Най-добрият пример за това е Cloud eCommerce технологията, която позволява на всеки да стартира бизнес в интернет с минимална начална инвестиция, като сам избере какво да продава и как да изглежда онлайн магазинът му.

Затова не е изненадващо, че Cloud eCommerce платформа на ShopMania BIZ набира все по-голяма популярност и вече е помогнала на много хора да създадат успешни електронни магазини.

Тя осигурява безплатно автоматична актуализация към по-нова версия на приложението, техническа и административна поддръжка, поддомейн (ако администраторът реши да не използва собствен домейн), интегрирани разплащателни методи и начини на доставка.

ShopMania BIZ предлага и мобилна версия, Facebook магазин, интеграция с Twitter, приложения за имейл маркетинг, възможност за продажба на цифрови или софтуерни продукти (е-книги, музика, файлове), приложение за отчетност и фактуриране, директна връзка със складови програми и други приложения чрез API...

Или казано накратко: всичко, от което имате нужда, ви е осигурено от самото начало.

Можете да стартирате онлайн магазина си бързо и лесно, без да поставяте ограничение на амбициите си – магазините на ShopMania BIZ разполагат с превод на над 10 езика и над 20 валути, така че не е необходимо да се съсредоточавате само върху българския онлайн пазар. Пред вас са отворени и вратите на световния!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти