Как да засилим имунитета си и да се предпазим от атаката на вирусите?

Платена публикация

Как да засилим имунитета си и да се предпазим от атаката на вирусите?
Снимка: netinfo

Сняг, студ, вятър – характеристиките на зимното време са най-благоприятните предпоставки за появата на настинки и инфекциозни заболявания. Всъщност първопричината за разболяването се крие в слабата имунна защита. Ако естествените ни защитни сили са на ниво, те няма да допуснат „пробив“ в организма и атаката на вирусите няма да успее да ни събори.

Възниква въпросът: Как да засилим имунитета си и да се предпазим от атаката на вирусите?

Един от основните природни продукти, който може да ви бъде в помощ през зимата е медът. Със своето богато съдържание на витамини, минерали, ензими и антиоксиданти, той ефикасно се бори с инфекциите и облекчава състоянието при настинки и грип. Има антимикробни свойства и помага при възпалено гърло.

Интересен и впечатляващ е фактът, че две супени лъжици мед са достатъчни като "гориво", за една пчела да обиколи веднъж земното кълбо. 

Медът е източник на енергия и здраве за всеки от нас.

Не по-малко полезен и ефикасен е и още един пчелен продукт – ПРОПОЛИСЪТ. Подходящ е най-вече за профилактика и засилване на имунната система, както за възрастни, така и за малки деца.

Уникалният му състав активира естествените защитни сили в организма. Той съдържа флаваноиди, които предпазват мембранните клетки и действат антивирусно, антибактериално и имуностимулиращо.

ПРОПОЛИСЪТ (от гръцки „προ“ +"πολις" – „ пред града“, „защита на града“), наричан още клей, е смес от смоли, восък и прашец от пъпки и цветове на растенията, обогатена с ензими и подложена на млечно-кисела ферментация в храносмилателната система на пчелите. Научно установено е, че екстрактът от прополис спира развитието и на грипния вирус.

Прополисът увеличава естествената стабилност в организма и предпазват лигавицата на устата и фаринкса. Противодейства на всички инфекции на горните дихателни пътища – ринит, ангина, хроничен синузит и хрема.

Снимка: netinfo

Продуктите от серията SILVERTUSS са медицински изделия предназначени за облекчаване на дихателните пътища. Синергията между Прополис и Колоидно сребро, които съдържат, създава мощен антибактериален ефект. Новаторската формула от напълно естествени съставки с изразено успокояващо и омекотяващо действие спомагат за освобождаване на напрежението и отнемане на болката и дискомфорта при възпаления на дихателните пътища.

Какво представлява колиодното сребро?

Хората от древни времена са използвали антисептичните и лековити свойства на среброто. Унищожителното действие на сребърната вода върху бактериите, гъбичките, вирусите и плесените се дължи на свойството на колоидните сребърни йони да взаимодействат с някои ензими в едноклетъчните микроорганизми. Отрицателно заредените колоидни сребърни йони на практика блокират нормалното функциониране на микроорганизмите.

Сребърната вода унищожава над 650 вида болестотворни бактерии, вируси, микроорганизми, инфекции и възпаления.

Колоидният сребърен разтвор е най-достъпната и безвредна форма за прием на сребро. В него частиците са по-минимизирани (те са в нанометри, докато йонното сребро е в микрони) и това дава възможност на организма да ги възприеме по-лесно, има по-бързо действие.

Снимка: netinfo

Спрей за нос

SILVERTUSS спрей за нос е медицинско изделие съдържащо морска вода, която намалява назалното набъбване чрез осмотичен ефект и спомага за отстраняването на излишните секрети. Съдържа и зародишни производни от плод на касис, като естествен антиоксидант. ЗАРОДИШНИТЕ ПРОИЗВОДНИ (GEMMO DERIVATIVES ) от плод на касис са култури, които са в основата на наука имаща за цел да пресъздаде здравословния баланс в човешкото тяло. Тя се основава на теорията, че пресни ембрионални тъкани в процес на растеж ( зародиши или млади кълнове на едно растение) са “снабдени” с енергия и лечебни свойства, значително по-високи в сравнение с други части на растението в неговия зрял стадий. Тези ембрионални тъкани са много активни, защото съдържат най-доброто от цялостната анаболна растителна клетка на едно растение и са в състояние да постигнат целия потенциал на самото растение – характеристика, която променените вече зрели клетки не притежават.

Етеричните масла от евкалипт и ниаули в спрея за нос, гарантират освежаващия и балсамов ефект върху носната кухина. Те имат отлични антисептични и стимулиращи качества. Сухият екстракт от Прополис и колоидно сребро предпазват разтвора от противодействието на външните микробни агресии.

Спреят за гърло SILVERTUSS е медицинско изделие предназначено да облекчава дразненето в гърлото, свързано с болка, парене и затруднения при преглъщане. Наличието на екстракт от Лечебна мъдрица подпомага възстановяването на гласа.

Екстрактът от Бяла ружа, богат на клей, предпазва устната лигавица от дразненията на външни агенти. Полизахаридите в Билката спомагат за облекчаване на дихателните пътища и имат успокояващ ефект върху възпалените мембрани в устата и гърлото. Антибактериалните й свойства пък предотвратяват последващо възпаление.

Спреят за гърло SILVERTUSS съдържа и етеричното масло от лимон, което има освежаващ ефект, докато сухият екстракт от Прополис и колоидно сребро отново предпазват разтвора от външни микробни агресии като унищожават бактериите и вирусите.

Снимка: netinfo

SILVERTUSS сироп е медицинско изделие, чиято формула подпомага симптоматичното лечение на болки в гърлото, свързано с кашлица и секреция на слуз. Той подпомага откашлянето и изхвърлянето на секретите и облекчава дразненето в гърлото. Съдържа Гринделия и екстракт от Бяла Ружа, богати на смолисто-балсамови адюванти, които защитават устната лигавица от външни дразнители и насърчават отделянето на бронхиален секрет. Екстрактът от Мащерка освобождава бронхиалния спазъм и има отхрачващо и антисептично действие. Сухият екстракт от Прополис и колоидно сребро предпазват разтвора от противодействието на външни микробни агресии и блокират нормалното функциониране на микроорганизмите и ускоряват възстановяването на организма.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти