Как да възстановим и най-изтощената коса?

Платена публикация

жена коса
Снимка: Freepik

За кератин и чесън са чували всички, които са се сблъсквали с проблема изтощена коса. Кератинът и чесънът осигуряват гладка, блестяща, плътна и здрава коса. Двете съставки поотделно вършат истинско чудо за косата, а вложени в един продукт гарантират фантастичен резултат.

Специалистите в грижа за кожата COLLAGENA разработиха Шампоан за изтощена коса, в който са вложени едновременно и двете съставки. Виж го ТУК!

Защо новият шампоан гарантира отлични резултати?

Кератинът е белтък, който присъства в тъканта на ноктите, зъбите, кожата. Най-много е количеството му в косата. Когато по някаква причина кератинът започне да намалява, косата става уязвима на външни въздействия, губи блясък и здравина.

Шампоанът е подходящ за коса, която е суха, изтощена, с „цъфнали“ краища, след козметични процедури, непокорна. Шампоан с кератин е подходящ за всеки тип и структура коса! Повече за действието, виж ТУК

шампоан COLLAGENA
Снимка: COLLAGENA

Екстрактът от чесън подхранва и укрепва корените. Подобрява кръвотока на скалпа в резултат на което луковиците получават повече от полезните вещества. Чесънът е богат на желязо, витамин В и С и други минерали, които спомагат за формирането на кератин, без който косата не може да расте. Чесънът убива зловредните микроби, които са причина за повреда на фоликула. Чесънът е супер храна за здрава и гъста коса. 

ВАЖНО! В Шампоана за изтощена коса е вложен екстракт от чесън, който не излъчва неприятна миризма. Ароматът на шампоана е нежен и деликатен!

Шампоан с чесън и кератин за суха и изтощена коса COLLAGENA Hair Complex предоставя за косата истински полезен коктейл!

Формулата е допълнена със супер съставки за УАУ-ефект: Aquaxyl, който хидратира косъма дълготрайно и в дълбочина. Повишава еластичността и устойчивостта му. Колаген COLLAGENA по български патент с чистота 99,5% и научно доказано молекулярно въздействие. Поддържа правилната структура на кожата на скалпа.

Често една малка промяна като нов шампоан може да промени коренно вида и здравето на косата! Опитай с иновативна формула, създадена от специалисти! Поръчай Шампоан с чесън и кератин за суха и изтощена коса COLLAGENA Hair Complex от ТУК

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти