Как да съчетаем дрехите си

Платена публикация

дрехи
Снимка: Pexels

За да излъчвате елегантност и стил е необходимо да умеете да съчетавате дрехите си. Закупувайте облеклата си според личните ви предпочитания преценявайки ще съумеете ли да ги съчетаете с останалите дрехи в гардероба си.

Как може да съчетаем дамските си дрехи

Важно е да помислите какви цветове, платове и щампи преобладават в тях. По този начин ще успеете да направите различни комбинации, ръководени от основата с която разполагате.

Не правете грешката да се осланяте само на цветовете. Платовете също имат огромно значение. Не трябва да бъдат комбинирани летни и зимни материи. Миксирането между класически и авангарден стил също е добре да се избягва, рядко има успешен резултат.

Всяка модерна жена би трябвало да познава печелившите цветни комбинации, за да остане винаги елегантна и стилна. Експертите препоръчват няколко основни правила за постигане на хармонична визи, които помагат при избора на дамски дрехи:

Два противоположни цвята

Единият служи за основа, а другият бива добавят като аксесоар.

Триъгълник

Единият доминира, останалите два се допълват взаимно.

Монохром

Съчетават се различни нюанси на един цвят. Това е препоръчителен начин на обличане за деловата жена. Важно е да изберете далечни нюанси, за да не се получи сливане.

Сродни

Единият е основен, останалите го допълват.

Две двойки

Всяка от тях притежава собствен допълващ цвят.

Какво носят звездите

През сегашната година известните личности са заложили на семпли и изчистени тоалети.

Черно-бялото е най-предпочитаната комбинация за 2020та. Тези цветове варират в материите и техните десени. Комбинацията от сутиен, притежаващ визия на кроп топ с авангардни детайли и пола с висока талия е едно от предпочитаните им облекла. Драматичните ръкави покориха модните подиуми в началото на годината.

дрехи
Снимка: Pexels

Как се перат правилно

От изключително значение е да следвате инструкциите на етикетите. Там е посочена максималната температура за изпиране, по какъв начин да се глади и дали не е необходимо химическо чистене. Фините и лесно свиващи се тъкани се перат със студена вода. Хладката е подходяща за изкуствени тъкани и умерено замърсяване. Високите градуси се използват за бяло пране и силно замърсени материи. Бялото и цветното се отделят от друго. Дрехи, които има вероятност да пуснат боя е добре да бъдат тествани предварително за да не променят цвета на останалите ви облекла. Прекомерното количество перилен препарат би могло да доведе до обратен ефект, поради тази причина дозирайте внимателно.

Кои са на мода

Шорти, рокли от дантела, класически костюми и широки яки. Тъмно зеления цвят е широко употребяван не само при дамските дрехи но и при обувките и аксесоарите. Роклите и блузите с обемни ръкави са на почит. Обикновените сини ризи и панталони или дънки с висока талия биха придали стил. Основно място заемат кашмирените пуловери и сатенените панталони. Лятото бива белязано от мини рокли в бебешки стил и пастелни нюанси. Интересно и просто решение е комбинация на панталон с обувки на висок ток и обикновен потник. Неоновите цветове стоят в светлината на прожекторите, те оказват страхотно влияние на настроението.

Ако се чудите какво да правите днес, посетете онлайн магазина на Creative-bg.net. Открийте невероятни модели, които ще запълнят дупките в гардероба ви и ще ви накарат да се чувствате прекрасно.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти