Как да Превърнем Балкона в Райско Кътче с Продукти от Mr. Bricolage

Платена публикация

балкон тераса
Снимка: iStock

Много хора, живеещи в апартамент, си мечтаят да разполагат с пространство на открито, където да се наслаждават на хубавото време и да релаксират, без да осъзнават, че то се намира на една ръка разстояние от тях. Как да преобразуваш терасата на дома ти и да я превърнеш в едно райско кътче? Лесно и удобно с продукти от Мистър Бриколаж.

Научи някои креативни идеи, стъпки и средства, чрез които лесно, достъпно и удобно да преобразиш балкона и да го превърнеш в истинска мини градинка, където да се наслаждаваш на релакс и отдих.

Идеи за оптимизиране на пространството

Направи предварителен план как искаш да изглежда твоето райско кътче на балкона, като съобразиш някои много важни особености – изложение, свободно пространство, бюджет, споделят от Мистър Бриколаж. Това ще ти помогне да се спреш на най-оптималните и креативни варианти.

балкон тераса
Снимка: iStock

Помисли не само за обзавеждането и начина за неговото позициониране, но и за други особености, като подовата настилка. Сред най-популярните варианти, които напомнят за истинска градина, е поставянето на изкуствена трева, под формата на мокет. Освен да внесе зеленина и свежест, тя осигурява комфорт на много достъпни цени, коментират от Мистър Бриколаж. Може да разгледаш още декинг плочите, които също са оптимално решение.

Избор на градински мебели

След като вече имаш план за декориране на свободното пространство, от Мистър Бриколаж напомнят, че е време да го запълниш с подходящите за целта градински мебели и елементи на обзавеждането:

балкон тераса
Снимка: iStock

1. Маса и столове
Независимо дали имаш малък или голям балкон, в Мистър Бриколаж ще откриеш компактни сгъваеми маси и столове, които да използваш за създаването на уютна обстановка във външните площи на дома ти.

2. Пейка люлка
Има разнообразие от едноместни, двуместни и триместни люлки, които са практични, удобни и ще внесат комфорт и елегантност в екстериора.

балкон тераса
Снимка: iStock

3. Навес или чадър
Осигури си плътна сянка през горещите летни дни, като се насладиш максимално на хубавото време и се защитиш от изгаряния. За целта може да използваш навес или чадър на стойка, които да ти гарантират заслон.

4. Рафтове
Нареди любими вещи и парти аксесоари на стенни рафтове, които оптимизират пространството и внасят подреденост в райското кътче.

Това са основните елементи, които може да поставиш във твоето новосъздадено кътче на балкона.

Осветление

За да се радваш на вечери на открито и срещи с приятели, от Мистър Бриколаж представят разнообразие от артикули в категория външно осветление, което да ти даде необходимата видимост, функционалност и комфорт на райското кътче. Довери се на стилна и качествена соларна лампа или ЛЕД фенер, напомнят от Мр. Бриколаж.

балкон тераса
Снимка: iStock

Декорация

Какво е райското кътче без зелени растения? Може да добавиш разкош на балкона чрез подходящи цветарници, където да отглеждаш балконски и многогодишни цъфтящи растения в различни цветове, стойки за окачване на самополиващи саксии и много други варианти от Мистър Бриколаж.

Ще откриеш и различни мини вертикални градини в актуални и стилни цветове, като бяло и антрацит, с които да внесеш още по-голям комфорт, особено ако разполагаш с просторна тераса.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти