Как да премахнем кафявите петна по кожата си и да подобрим вида й многократно

Платена публикация

Bioline
Снимка: Bioline

Когато говорим за критерии за женската красота, едно от нещата, които неизменно присъства, е сияйната и поддържана кожа. Това е нещо, което всички забелязват. Красивата, озарена и гладка кожа е запазен женски чар, белег, че сме поддържани и държим на външността си. Когато сме на двадесет, красивата кожа е често даденост. Привилегия на младостта. С годините, обаче, неусетно как кожата губи своята еластичност, появяват се неприятните пигментни петна, тенът става неравен, кожата ни става по-лесно податлива за образуване на бръчки. И вече знаем, огледалото ни показва, че ако истински държим на себе си е време да вземем мерки. Хубавото е, че това не е невъзможна мечта, а напротив - напълно постижима цел с изключителния депигментиращ крем флуид LUMISKIN Light&Rich COLLAGENA Naturalis. Всичко за продукта е описано ТУК.

Как нашите мечти стават реалност с LUMISKIN Light&Rich? Това е възможно, благодарение на букетът от съставки в продукта, всичките тествани клинично в световни лаборатории. Българският колагенов хидролизат има научно доказано молекулярно действие да възстановява правилната структура на кожата. От колагенът реално зависи цялостния вид на кожа ни. С годините, количеството на водоразтворимият колаген намалява и недостатъците започват да се роят - кожата изглежда по-отпусната и суха, тенът става неравен и сияйната кожа става част от миналото ни. Но благодарение на българския патентован колаген, нашата кожа може да възстанови баланса отново като се стимулира производството на нови колагенови фибри. Другата забележителна съставка в продукта е LUMISPHERE. Благодарение на нея, пигменните петна по кожата се заличават, тенът ни се изравнява, има и светлинен и матиращ ефект. Кожата ни става точно както "някога". Повече за състава на LUMISKIN Light&Rich, вижте ТУК.  

Bioline
Снимка: Bioline

Депигментиращият крем съдържа още масло от гроздови семки -  с времето, наричана "вълшебна" съставка. Вълшебно е наистина, когато видим как умореният вид на кожата си отива, как тя изглежда тонизирана и озарена за първи път от толкова много години. Бадемовото масло в продукта също има уникални свойства - то подобрява здравината на клетъчните мембрани и кожата изглежда мека и подхранена. Розовата вода тонизира, успокоява раздразнената кожа и така с времето кожните несъвършенства започват да избледняват. В LUMISKIN Light&Rich, се съдържа съставка, която има способността да хидратира кожата в дълбочина, като в същото време я подхранва - това са протеините от пшеничен зародиш. В допълнение към целият букет от съставки са Витамините Е и С. И двата има силно въздействие като забавят процесите на стареенето и подпомагат другите съставки, спомагайки за образуването на нов колаген. 

Така, освен заличаване на кафявите петна по кожата, с LUMISKIN Light&Rich си осигуряваме дълбоко подхранване и хидратация, намаляване на бръчки и повишаване еластичността на кожата. Важно е да отбележим, че благодарение на натуралния си състав, продуктът е подходящ за употреба във всеки сезон, включително през лятото. Повече за действието и как да поръчате крем флуида, вижте ТУК.

Ако наистина искате отново видът на кожата ви да говори за вас, този продукт е вашият логичен избор! Ако искате да сияете и озарявате, докато общувате с другите - това е вашият избор! Ако искате кожата ви е да е част от запазената марка на цялостното ви и неповторимо излъчване - LUMISKIN Light&Rich е вашият избор. Поръчайте още сега на супер цена от ТУК. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти