Как да поддържаме в идеален вид и най-чувствителната кожа

Платена публикация

Gala Secrets
Снимка: Gala Secrets

Чувствителността е характеристика на кожата, която не е свързана с нейния тип. Чувствителната кожа може да бъде суха, дехидратирана, мазна, комбинирана и с акне. На първо място чувствителната кожа е склонна към зачервяване или алергична реакции.

Сериозна проява на повишена чувствителност са: екземи, атопичен дерматит, розацея, алергични дерматити. Те изискват консултация със специалист.

Не е трудно да се определи дали кожата ни е чувствителна. Трябва да наблюдаваме реакциите й към въздействието на околната среда: ниски температури, вятър, водни процедури, използване на козметични средства. Ако се появява зачервяване, раздразнение или сърбеж, можем да кажем за кожата, че е чувствителна.

Изборът на козметика за чувствителна кожа е деликатна задача. Какво да избягваме: парфюм, оцветители, парабени, силикони и петролни деривати. Към какво да се насочим: Комфортни текстури, хидратиращи комплекси, успокояващи формули. Изключително ефективен и с впечатляваш състав е ANTI-AGE SERUM SENSITIVE FORMULA от козметичната серия на ТВ водещата Гала. Придава незабавен комфорт на кожата, хидратира в дълбочина и озарява тена. Специално разработената формула е една от малкото anti-age формули на пазара, които са подходящи и за най-чувствителната кожа. Серумът е силно препоръчителен при усещане за сухота и стегнатост на кожата, загуба на плътност и свежест, поява на бръчици по челото, около очите и устните, нетолерантност към температурните промени. Повече за действието му, ще намерите ТУК.

Какво прави ANTI-AGE SERUM SENSITIVE FORMULA толкова ефективен и революционен продукт? Тайната е в специалното съотношение и концентрация на едни от най-полезните за кожата съставки. 

MATRIXYL® synthe’6™  Представлява матрикин-миметичен пептид, който действа подобно на инжектирането на колаген и хиалуронова киселина. Прави кожата гладка и запълва бръчките, значително намалявайки големината и дълбочината им.

Колаген. Всички вече знаем, че колагенът действа чудотворно върху кожата. Известно е също, че молекулата му е толкова голяма, че е невъзможно да проникне в кожата. Българският патентован колаген Collagena гарантира регенерация, възстановяване и поддържане на правилната структура на кожата. Фрагментът на молекулата е между 3000÷5000 D, именно това е и размерът за биологично въздействие на молекулярно ниво. Той е с висока степен на пречистване, максимално освободен от съпътстващи го странични вещества от неорганичен и органичен произход. Той не натоварват кожата, принуждавайки я да извършва определена работа и да се изморява. Силно хигроскопичен, което означава, че предава на кожата необходимата влага. Много висока чистота – 99,5% което означава, че не обременява кожата с никакви странични вещества, които биха я раздразнили.

Хиалуронова киселина. Гладкостта и дълбоката хидратация на нашата кожа зависи основно от наличието на хиалуроновата киселина. Тя участва и в тъканната репарация (възстановяването структурата на тъканите), протичащата на ниво дерма. Понижението на хиалуроновата киселина в областта на дермалните клетки категорично стимулира дегенеративните процеси.

BeautyfeyeR ™. Натурален комплекс, който заздравява протеиновата структура на кожата. Детоксикира кожата забележимо дори и след стрес и безсъние. Увеличава еластичността на кожата и повдига горния клепач. Намалява видимо бръчките “пачи крак”.

Стволови клетки от Еделвайс. Забавя разпадането на колагена, прави кожата по-устойчива, придава блясък и сияние.

БИО Розова вода. Има доказани успокояващи кожата свойства, действа антибактериално. Антиоксидантите и витамините в нея забавят стареенето, тонизира и подхранва. Подобрява клетъчното хранене, изравнява тена и поддържа водния баланс в кожата.  

Витамин С. Катализира процесите при синтеза на колаген, а това помага на кожата да бъде по-еластична и да изглежда млада за много по-дълго време. Озарява и освежаване на тена. Особено добре въздейства и срещу подпухване, хиперпигментация и възпаления.

Ако вие имате чувствителна кожа и желаете да я поддържате в безупречен вид, препоръчваме в да поръчате ANTI-AGE SERUM SENSITIVE FORMULA на промоционална цена ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти