Как да озарим кожата си за 15 секунди?

Платена публикация

Avon
Снимка: Avon

Липсата на сън, нездравословното хранене и стресът не само ви правят по-тревожни, но също така оказват сериозно влияние на кожата ви. Те намаляват сиянието й и карат лицето ви да изглежда повехнало и уморено. Понякога дори гримът не помага за прикриването на тези следи. 

Има ли спасение от следите на времето върху кожата? Да, разбира се! Важно е да отделяме време за нея и да се грижим за сияйния й вид. В забързаното ежедневие обаче все по-рядко поставяме себе си като приоритет. За да ни помогнат в тази задача експертите от Института за козметика на Avon разработват моментната маска за лице Anew Wake-up Splash Mask. Защо моментна? Защото тя успява да пресъздаде ефекта на 20-минутна разкрасителна процедура в ежедневен ритуал от само 15 секунди.

Avon
Снимка: Avon

Сплаш маската съдържа ексклузивният Perfect-Cell комплекс с копринени протеини, който подобрява цвета, гладкостта и плътността на кожата ви - трите ключови фактора, които са отговорни за младежкия й вид. Базата е нежна, а концентрираната смес от гликолова киселина и ботанически екстракти работи извънредно бързо, за да помогне за енергизирането и мигновеното изглаждане на кожата.

Продуктът може да се използва до два пъти дневно на влажно лице след душ или след почистване. Едно впръскване на маската върху лицето и няколко потупвания помагат на активните съставки да започнат да работят. 

Свежата формула хидратира, възстановява и коригира цвета на кожата ви. Порите и зачервяванията са видимо намалени, а младежкото сияние – възстановено! Това е лесна и висококачествена рутина, която води до незабавни резултати, за да постигнете перфектно изглеждаща кожа днес, утре и в бъдеще.

Avon
Снимка: Avon

Гамата Perfect Skin от Avon помага за красивият вид на вашата кожа като в гамата си включва още няколко продукта за мигновена грижа. Такива са BB кремът 10-в-1, който осигурява прикриване на несъвършенствата, съчетан с висока хидратация, която е неотменимо нужна през летния сезон, както и SPF защита.

Готови ли сте за свежестта на пролетта? Открийте Anew Perfect Skin при своя Представител на Avon или на www.avon.bg

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти