Как да изберем правилния крем против подсичане за новородено?

Платена публикация

Кремът против подсичане е сред най-важните покупки, които трябва да се направят за новороденото.

Тъй като бебетата са непрекъснато с пелени от раждането си до към втората си годинка, поддържането на кожата под пелените е изключително важно.

Нежната кожа бързо се зачервява и започва да сърби заради непрестанната влага, появяват се мехурчета и разранявания.

Бебетата изпитват непрестанен дискомфорт, а когато подсичането се задълбочи, се засилва и болката.

Затова е особено важно да бъдем внимателни, когато избираме крем против подсичане, който да стане неизменна част от ритуала ни за чисто бебешко дупе.

бебе и майка
Снимка: Thinkstock

Какво е важно, когато го избираме:

Да бъде с клинично доказано действие. Добре е да знаем, че някъде е направено проучване, което доказва действието на продукта, който нанасяме върху кожата на най-ценното ни.

Да не дразни чувствителната кожа на бебето, тъй като не искаме превенцията или третирането на един проблем да доведе до друг.

Судокрем е сред малкото продукти на нашия пазар, който е с ефект, доказан в проучване, проведено в Полша.   

Резултатите от него показват, че Судокрем е с по-добър ефект и бързина на действие, сравнен с другите кремове против подсичане. Освен това кремът се понася отлично от нежната и чувствителна кожа на бебчетата.

бебе и майка
Снимка: Thinkstock

 все пак да не забравяме, че най-добрата грижа за нежната бебешка кожа е ежедневната защита срещу подсичане. Ето как да правите това в три лесни стъпки:

ПОЧИСТЕТЕ: внимателно почистете зоната под пелените с топла вода и памучна или мокри кърпи (ако кожата на бебето е чувствителна, по-скоро използвайте вода и памучна кърпа), като не забравяте да почистите и всички гънки.

ПОДСУШЕТЕ: нежно подсушете зоната, в най-добрия случай с памучна кърпа. Ако имате възможност, сега е времето да оставите бебето без пелени, за да подиша кожата. Няколко минути всеки ден имат осезаем благоприятен ефект.

НАНЕСЕТЕ: нанасяйте крем против подсичане Судокрем при всяка смяна на пелените. Той не само запазва естествената влажност на кожата, но и създава бариера срещу субстанциите, които могат да я възпалят.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти