Как да избегнете заболяванията и да поддържате здравето си

Платена публикация

жена усмивка
Снимка: iStock

За да бъдете винаги в добра форма, трябва да поддържате имунната си система устойчива на вируси и бактерии. Това ще направи организма ви по-силен и ще ви позволи да се чувствате много по-добре. Има много начини да подпомогнете имунитета си, но не забравяйте, че за да откриете най-подходящия за вас, е добре да се посъветвате с вашия личен лекар, съветват от Ревита.

Как да поддържате здравето си?

Има няколко начина, които могат да ви помогнат да поддържате доброто си здраве във всеки един момент. Основните сред тях, според екипа на Ревита, са:

- прием на хранителни добавки – на пазара има огромно разнообразие от хранителни добавки под формата на различни, важни за организма ни витамини, които могат да ви помогнат да подкрепите имунната си система по-здрава и устойчива на заболявания. Лабораторни изследвания ще ви помогнат да разберете дали имате недостиг на някои вещества и съответно да увеличете техния прием. Понякога това може да са калций, магнезий, цинк или други. Знаейки какви точно липси имате, ще ви е най-лесно да ги попълните в организма си и да бъдете по-здрави, напомнят от Ревита;

- прием на билкови добавки – билките са доказано добър начин да доставите на тялото си множество полезни растителни екстракти, които могат да повишат имунитета ви, да ви помогнат в разрешаването на конкретни симптоматични състояния, за да започнете да чувствате по-добре. Едни от най-често избирани за силен имунитет са Андрографис, Котешки нокът, червена боровинка или Арония, която действа в подкрепа и на сърцето. Дамите могат да се спрат на масло от вечерна иглика за поддържане на хормоналния баланс, а господата биха могли да заложат на Бабини зъби в подкрепа на нормалните нива на тестостерон в организма. Изборът е голям, но е важно предварително да определите нуждите си;

- витамини – има много витамини, които могат да ви помогнат с цялостното състояние на вашия имунитет, като го направят по-здрав и по-силен срещу различни болести в това число и инфекции с различен произход. Тези от група A,B,C и D са сред най-търсените. Те ще предоставят необходимите нутриенти за правилното функциониране на вашия организъм;

- пчелни продукти – възможно най-естествен и качествен антиоксидант. Пчелните продукти като млечице, прополис и мед са натурални и помагат на организма по естествен начин да си набави всичко необходимо, за да повиши имунния отговор и да бъде устойчив на различни заболявания, казват от Ревита.

- тренировки – тренировките са естествен начин да помогнете на здравето си, напомнят от Ревита. Физическата активност ще ви кали, ще повиши силата на организма ви осезаемо и ще подобри циркулацията на кръвта. Може да подпомогнете физически на тялоти си, приемайки добавки като Л-карнитин, Гуарана, Биоперин и др.

Не забравяйте, че преди приема на всякакви продукти, независимо от техния произход, е много важно да се посъветвате със специалист, който да прецени дали са подходящи за вас, напомнят от онлайн магазин Ревита. Имате възможност да вземете здравно направление за преглед при избран от вас специалист.

Как се приемат?

Когато изберете подходящия за вас продукт, който ще помогне за повишаването на имунитета ви, е важно да проучите и правилния прием. Той се прави с чаша вода по време на хранене, както и непосредствено преди или след него. Поради факта, че всеки продукт има различни изисквания, добре е да проверите опаковката за указания за употреба, както и да съгласувате дозировката с лекуващия си лекар, напомнят от Ревита.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти