Как да избегнете негативите от цигарите, без да спирате „пушенето“

Платена публикация

Как да избегнете негативите от цигарите, без да спирате „пушенето“
Снимка: E-Lites

Всеки знае, че отказването на цигарите е трудно начинание. След приемането на закона за тютюнопушенето, в някои заведения може да ви се наложи да мръзнете отвън, за да запалите, докато приятелите ви непушачи седят на топло и се забавляват.

Да не забравяме и другите негативи. Ако пушите, в края на деня дъхът ви е лош и дрехите ви миришат на дим. Освен това рискувате пепел от цигара да изгори блузата или панталона ви.

Всичко това е само част от нежеланите следствия от пушенето. При това постоянно слушаме колко са вредни цигарите. Защо тогава продължаваме да палим цигара след цигара?

Разбира се, вероятно знаете, че пушенето е изключително пристрастяващо. Също така знаете, че то може да бъде и приятно и отпускащо. Не забравяйте и чисто естетическата част. Безспорно има и нещо секси и предизвикателно в една красива жена с цигара в ръка.

Как тогава можете да ограничите, или елиминирате напълно тези негативни фактори, без да се лишавате от самото „пушене“?

Едно много интересно решение за Вас може да бъдат електронните цигари. Със сигурност няма да сбъркате, ако поне ги опитате. Напоследък те набират огромна популярност по целия свят. Дори заклет пушач като популярният режисьор Андрей Слабаков се довери на престижната английска марка е-цигари E-Lites и участва в рекламния ѝ клип, заснет наскоро.

Освен всичко останало, е-цигарите са и много модерен аксесоар. И не е случайно, че речникът на Оксфорд за 2014 г. избра думата „вейп“ (vape – дръпване от електронна цигара) за дума на годината. Това е терминът, който на английски се опитва да разграничи традиционните пушачи от тези, които използват е-цигари.

Но какво по-точно прави електронните цигари толкова успешна алтернатива на тютюневите изделия? И как те могат да бъдат полезни на вас?

Нека да разгледаме предимствата на електронните цигари пред тютюневите:

1. Започваме от една тема, която е важна за всички – парите. Пушенето на електронна цигара E-Lites реално Ви помага да пестите пари. Eквивалентът на 20 цигари може да ви струва до 2,49 лв., докато обикновените цигари, които се продават на дребно, ще ви струват 5 лв. или повече. С други думи, ако пушите по кутия цигари на ден, ще спестите около 900 лв. на година, ако преминете на E-Lites.

2. Тютюневите цигари са вредни. Електронните цигари не съдържат тютюн и катран, които са основните вредни съставки на традиционните цигари. Това означава, че можете да продължите да "пушите" с честотата, с която сте свикнали, но няма да поглъщате вредните вещества.

3. Край на пушенето навън в студа. Е-Lites не съдържат тютюн и не се палят по какъвто и да било начин. Това автоматично ги прави напълно законни за употреба дори в затворени помещения (можете да „пушите“ е-цигари в ресторанти, заведения, барове и др.). Освен това, след употреба на електронни цигари никога няма да имате неприятен дъх.

4. Не изпитвате нужда от традиционни цигари. Една от основните причини, заради които другите алтернативи на пушенето като лепенки, дъвки и т.н. не са ефективни за отказването на цигари, е нуждата да повтарят познатото действие. Електронните цигари E-Lites наподобяват физиологически и психологически процеса на пушене на тютюневи цигари. Имат елегантен дизайн, който наподобява истинска цигара. Това означава, че няма да Ви липсва познатият жест на държене и дърпане от цигара.

5. Гаранция за качество. Е-Lites са английска марка, която присъства в България от няколко години. Продуктите ѝ са подложени на строг контрол и множество тестове. Така имате гаранция за най-високо качество.

6. Лесно достъпни. Лесно е да поръчате е-цигари E-Lites онлайн от всяко кътче на България. Можете да ги откриете и в България, в представителните магазини на марката в София. Те се намират на ул. "Будапеща" 26 и на бул. "Витоша" 69 (до метростанция "НДК"). Според данни на вносителя, вече над 5000 клиенти в България са закупили електронни цигари, а проучване сред тях показва, че 32% от тях са отхвърлили изцяло тютюневите.

7. Разнообразие на вкусове. Всеки има своите предпочитания. Електронните цигари нямаше да бъдат толкова ефективни, ако не предоставяха вкусове, подобни на истинските цигари. В гамата на E-Lites се предлага стандартен, лек и ментолов вкус. Можете да поръчате и безникотинови.

Ако това не са достатъчни причини да опитате стартовите комплекти на марката, в момента има големи намаления на всички видове ментолови цигари. Така можете да изпробвате някой от стартовите комплекти с революционна G9 батерия на още по-ниска цена. Разгледайте и богатото разнообразие от вкусове на електронни цигари E-Lites и се спрете на най-подходящия за вас тук.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти