Кафето – напитката, която движи света

Платена публикация

Кафето – напитката, която движи света
Снимка: netinfo

Ако трябва да изброим кои са нещата, без които съвременният човек не може да живее, със сигурност някое от челните места заслужено се пада на кафето. Не едно и две литературни произведения и песни отделят основно място на кафето в сюжетите си – и това въобще не е случайно. Едновременно рутина и удоволствие, употребата на кафе е истински ритуал със съответните правила и закони, влияещи се от много и различни фактори – личен вкус, културни традиции, географско местоположение, и много, много други обстоятелства.

Предлагането на онзи вид кафе, който да стане любим на много потребители за години напред и да ги накара винаги да търсят само него, е нещо, към което всеки производител на кафе се стреми. Желанието да даде най-доброто кафе на своите клиенти и да ги увлече с нов пленителен вкус е водещо и за една от най-големите марки кафе – Jacobs, а най-новата звезда в семейството на Jacobs обещава да привлече много почитатели.

Jacobs - Cronat Gold е мляно кафе с балансиран интензитет, плътен вкус и мек послевкус. Това е изпълващо сетивата кафе, което събужда сетивата сутрин и ги ободрява следобед.

Jacobs - Cronat Gold притежава наистина уникален Чаромат, който ще разпознаете където и да се намирате. Jacobs – Cronat Gold допълва и се нарежда по великолепен начин до Jacobs Monarch Classic, известен със своя богат вкус и наситен аромат, и дръзкото и силно на вкус Jacobs Monarch Intense.

В България сегментът на мляното кафе продължава да бъде най-голям. Въпреки различните възприятия и поводи за консумацията на кафе, хората предпочитат мляното поради няколко негови отличителни черти – силен вкус, наситен цвят и плътен аромат.

Известният на всички Чаромат е любим на много почитатели на ободряващата напитка – всяка чаша кафе Jacobs гарантира плътен вкус, силен аромат и вълнуващо преживяване с всяка глътка от течността. Мечтите на Jacobs обаче не спират дотук – едно от желанията им е да вървят ръка за ръка с личните предпочитания на своите почитатели и когато те водят в нова посока, производителят ги следва, за да им предложи поредната истинска магия.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти