Кафе Starbucks идва във вашия дом: Нестле пуска на пазара специално създадената серия продукти Starbucks

Платена публикация

Starbucks
Снимка: iStock

Новата продуктова серия кафе за приготвяне у дома на популярната марка STARBUCKS вече ще бъде достъпна и в България, благодарение на Нестле. Тя се състои от  предложения за всеки вкус, включвайки кафе зърна, мляно кафе, както и капсули, разработени за кафемашини NESPRESSO и NESCAFÉ DOLCE GUSTO.

Глобално кафе партньорство – така определят взаимоотношенията си NESTLÉ и STARBUCKS, които през август 2018 г. официално обединиха своите сили. Екипите на двете компании за пореден път доказват експертизата си в областта на кафе напитките, като за кратко време с вдъхновение и страст разработват серия от висококачествени кафе продукти. В тях се съчетават технологията и опита за селектиране, изпичане и комбиниране на кафе сортове, които притежават двете компании. Резултатът е изключителна продуктова серия, включваща  знакови STARBUCKS блендове, тероарни кафета (single-origin), както и селекция от млечни кафе специалитети, популярни в кафетериите на STARBUCKS, като Капучино и Карамел Макиато. Всички те са произведени от 100% висококачествени кафе зърна Арабика, добивани според етичните и устойчиви практики  на земеделските производители в едни от най-добрите региони за отглеждане на кафе в света.

Starbucks
Снимка: Starbucks

С NESCAFÉ, NESPRESSO и STARBUCKS Нестле притежава  отлично портфолио кафе, с което да зарадва своите потребители. В рамките на партньорството си със STARBUCKS компанията придобива трайни права да предлага на пазара в глобален мащаб серията кафе STARBUCKS за приготвяне у дома.

Като част от това партньорство Нестле България АД пуска на пазара продуктите от новата серия кафе STARBUCKS за приготвяне у дома, започвайки с 8 вида капсули за кафемашини NESCAFÉ DOLCE GUSTO, три от които са за късо кафе, два за дълго кафе (Американо) и три за кафе специалитети – Капучино, Лате Макиато и Карамел Макиато. На българския пазар ще се предлагат и три бленда кафе зърна, както и три бленда мляно кафе. Във всички сегменти се откриват продукти от характерните за STARBUCKS три степени на изпичане – светло, средно и тъмно изпичане. Любопитен факт е, че един от продуктите е кръстен на първия магазин на STARBUCKS в Pike Place Market в Сиатъл, а именно – кафе зърна STARBUCKS PIKE PLACE® ROAST (средно изпичане).

Starbucks
Снимка: Starbucks

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти