Изумителната промяна на Ива Дойчинова: Сега съм си отново аз!

Платена публикация

Ива Дойчинова
Снимка: КолонХелп

Всички познаваме Ива Дойчинова, харизматична и весела личност, която излъчва жизнерадостност както пред фотокамерите, така и пред микрофона. Въпреки че, е много заета и се е посветила на най-различни дейности, бившата посланичка на УНИЦЕФ, всеки ден дели времето си между семейството и двете си най-големи страсти (телевизията и радиото), тя продължава да ни учудва с безкрайната си енергия, която я следва навсякъде.

Помолихме Ива да разкрие тайните си.

Хората са били винаги любопитни да разберат, как успяваш да бъдеш толкова активна и винаги пълна с енергия?

Енергията си я получавам от хората с които общувам всеки ден, чувствителни, умни позитивни, които ме вдъхновяват и зареждат с градивната си енергия и емоции. Дори когато съм много заета (все пак е трудно да бъдеш едновременно майка, съпруга и успешна жена, нали?!), гледам на живота си с радост и оптимизъм (Усмихва се).

Знаем, че е много трудно да разделяш времето си между дома и работата, нормално е. И все пак, как успяваш да се поддържаш винаги във форма?

Старая се да водя здравословен начин на живот, не ям месо, сладко, мазнини или пържени храни. Вегетарианка съм. Не прекалявам с нищо и знам колко е трудно вечно да хвърчиш между дома и офиса, на срещи, много често се налага да пропускам хранене или да хапна нещо набързо.

Преди известно време се говореше, че имаш здравословни проблеми. Бяхме се притеснили за теб!

Знаеш, че хората все си говорят... (усмихва се). Но въпреки това, нещо не беше наред, да. Както се казва, няма дим без огън. Миналата година, точно около празниците се чувствах някак си без енергия. Осъзнах го към края на годината – беше една натоварена година и умората си каза думата. Не спях добре, имах главоболие. Мъчеха ме проблеми с транзита, и то точно тогава, когато трябваше да бъде най-хубавото време от годината. Това усещане за отпадналост се засили след празниците. Въпреки че, продължавах да се храня нормално, след Коледа бях качила 2-3 килограма. Започнах да се притеснявам, защото не знаех на какво се дължи. Наистина.

Приятелите ме питаха какво се случва с мен, понеже са свикнали да ме виждат винаги усмихната, бодра и позитивна. Случи се така, че се срещнах с моята добра приятелка нутриционистката Надя Петрова, която ми обясни, че тези проблеми най-вероятно се дължат на натрупването на токсини. И така, тя ми каза да започна режим на детоксикация. Отново тя ми препоръча един изключителен продукт – КолонХелп. Признавам, че отначало бях скептично настроена понеже е съвсем нов продукт. Но все пак реших да го опитам. И оттогава станахме неразделни приятели smiley. Беше като „любов от пръв поглед“. Никога не се разделям с него, дори го вземам с мен когато пътувам (а на мен често ми се налага да пътувам).

Ива, за която всички знаем, че води изключително здравословен живот, е имала нужда от помощ?

Да, дори и аз не успявам да правя винаги и всичко перфектно (усмихва се). На мен, КолонХелп ми помогна. Той ми помогна да се преборя с чувството за отпадналост, останало още от преди празниците, храносмилателните ми проблеми и с онези 2-3 излишни килограма. Чувствам се отлично! Отново съм си аз, жизнерадостната, оптимистична и позитивна Ива. Нали знаете онова усещане на лекота, все едно ти идва отвътре да летиш? Нещо подобно ми се случи и на мен тази пролет. Трябва да тичам сега, че имам предаване !

КолонХелп е най-добрият детоксикатор и чревен регулатор, 100% натурален, препоръчван в режими за детоксикация и отслабване, както и за лекуване на запек, подобряване на раздразнено дебело черво, понижаване на холестерола и кръвната захар.

КолонХелп може да бъде поръчан по телефона на номер 082 299 999 или онлайн на сайта www.colonhelp.bg. Също така, продуктът може да бъде закупен от аптечната мрежа из цялата страна. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти