Изпратете пожелание за празниците с бутилка шампанско!

Платена публикация

Moet Chandon
Снимка: Moët & Chandon

Moët & Chandon с вълнение открива празничния сезон с лимитирана колекция създадена, за да отбележим началото на една по-добра нова година. Дизайнът на колекцията пресъздава класическите отличителни елементи на Moët & Chandon. С модерен външен вид и празнични златни акценти, лимитираната серия се превръща в перфектен подарък, който да споделим с най-близките хора. 

Разпознаваемата черна панделка около гърлото на бутилките на Moët & Chandon е символ на  елегантност от 1886. Тази година панделката се появява и около етикета на бутилката под формата  на стилизирана сребърна елха.   

Moet Chandon
Снимка: Moët & Chandon

Лимитираната серия бутилки имат блестящи златни нюанси, за да отбележи очарователния и изискан характер на марката Moët & Chandon. Забележителните ефекти, наподобяващи грациозните четки на художник, са в чест на артистичната чувствителност и усет, които проявяват всяка година създателите на  шампанското Moët & Chandon, екипът от уайнмейкъри начело с Беноа Гуез.

В празничната бутилка ще откриете познатото и разпознаваемо шампанско Moët Impérial, символът на марката, което се отличава с ярък плодов аромат, изкусителен вкус и елегантна зрялост. Този бленд отразява богатството и многообразието на региона Шампан, с лека доминация на вина от пино ноар за перфектна структура, със сочност от вината от пино мюние и свежест от вината от шардоне.  

Moet Chandon
Снимка: Moët & Chandon

Колекцията празнува онези неща в живота, които ни свързват и ни правят по-цялостни, отдавайки заслужена почит на наследството на Moët & Chandon, изпълнено с щедрост, великодушие, благородство и стремеж към повече.

Направете празниците още по-специални, като изпратите своето празнично видео послание с бутилка Moët & Chandon ТУК.

Празнувайте вкъщи със стил, поръчайте бутилка Moët & Chandon със златна чаша от ТУК.

Следете всички новини за марката Moët & Chandon на фейсбук страницата или официалния сайт

Създадена през 1743 г., Moët & Chandon е марката, която представя шампанското пред света, като предлага селекция от уникални вина за всеки повод. От емблематичното Moët Impérial до колекцията Grand Vintage, от дръзкото Moët Rosé Impérial до новаторското Moët Ice Impérial, всяко едно шампанско очарова с ярък плодов аромат, изкусителен вкус и елегантна зрялост.

От създаването си Moët & Chandon е шампанското, с което се празнуват исторически моменти и най-важните лични преживявания. Moët & Chandon има точното шампанско за всеки важен момент от живота ви.

Консумирайте отговорно.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти