Историята на една страст

Платена публикация

Историята на една страст
Снимка: Thinkstock

Необикновената и почти приказна история на една от най-обичаните марки италианско кафе Carraro, започва още през далечната 1896 г., когато Гаетано Караро (Gaetano Carraro) стартира търговия с няколко вида зелено кафе, което пече в собствената си камина в град Скио (Северна Италия).

Неподправения аромат на домашно изпеченото кафе той споделя с хората от градчето, като го продава в семейното магазинче. Неговият син Марио продължава започнатото от баща си и го превръща в семейна традиция.

Копнежът му да превърне в нещо по-голямо семейния бизнес става реалност и през 1927 г. основава първата малка фабрика за печене и пакетиране на кафе.

С това историята на Caffe Carraro тепърва започва. Бизнесът потръгва и през 1962 г. малката фабрика става завод, който увеличава капацитета си на 200 тона за година.

Освен на автентичния италиански вкус, марката държи и на уникалността. За да се открои от останалите, компанията е сред първите, които въвеждат консервната и вакуумната опаковка, които позволяват аромата да се запази максимално във времето.

Тези нововъведения и подобренията в мощностите на завода, откриват нови възможности за Caffe Carraro.

През 90-те години марката се превръща в един от най-желаните и любими вкусове в Италия. Благодарение на този напредък Caffe Carraro вече не е запазена марка само за кафетериите, тя става част и от хранително-вкусовия сектор.

Малката бакалия на Гаетано днес е огромен завод с производствен капацитет над 4 500 тона за година. В момента продуктите на компанията са разпространени почти в целия свят, Европа, Южна Африка, Канада, Арабските емирства и други. Тайната, която превърна мечтите на фамилия Carraro в реалност е упоритостта, поддържането на високо качество, стриктен контрол и разбира се силата на италианската любов към автентичният вкус на кафето.

В България Caffe Carraro се внася от Геник от Юли 2012 г. Предлагат се продукти от средния и високия ценови сегмент. Различните блендове са създадени, за да задоволяват в максимална степен вкусовете на различните потребителите и да покрият нуждите на всички пазарни сегменти.

Caffe Carraro разполага и с различни кафе машини, които се предоставят за безплатно ползване при сключване на договор. Марката е подкрепена от богата гама рекламни материали и средства за визуална комуникация, подпомагащи продажбите. Продуктите на Caffe Carraro се предлагат в множество заведения, офиси и др., и се приемат изключително добре.

От януари 2013 г. Caffe Carraro се предлага и в разфасовки за магазинната мрежа. За момента се предлагат общо 6 класа мляно кафе (250 гр.), с различно съдържание и видове арабика и робуста, и с различни органолептични характеристики. Така почитателите на Caffe CARRARO могат да го консумират и у дома.

Разберете повече за продуктите на адрес: Caffecarraro.bg.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти