История с аромат на кафе

Платена публикация

История с аромат на кафе
Снимка: Jordani

През 2014 г. Джордани ЕООД  стартира изграждане на национална дистрибуция и към днешна дата успешно разширява пазарното си присъствие на територията на страната, като предлага разнообразни и качествени топли напитки с марката Jordani на достъпни цени.  

Продуктовото портфолио на Джордани ЕООД включва богата гама кафе продукти с високо качество, които през годините са успели да спечелят доверието и лоялността на потребителя.  

Компанията предлага 5 вида пакетирано мляно кафе, 4 вида пакетирано кафе на зърна, 3 вида разтворимо кафе, разтворими кафе миксове и други кафе продукти като суха сметана и какао.

Основният ключ към успеха е страстта към кафената напитка, качествения контрол и мнението на потребителя. Няма по-добър „водач” от гласа на любителите на напитката. Вкусът и навиците на клиента са онази движеща сила, която ни стимулира да се усъвършенстваме, да трупаме знания и умения, да творим и създаваме.

Отворени сме към клиентите си, търсим тяхното мнение, вслушваме се в техните препоръки и коментари. Опитваме се да бъдем на едно кафе разстояние от тях.”  Това казва Йордан Малев, управител на Джордани ЕООД, за своите продукти.

В дългосрочен план, благодарение на всеотдайността на служителите си, доверието на клиентите си и подкрепата на партньорите си, Джордани ЕООД ще продължава да следва стратегията си за устойчиво и конкурентноспособно развитие и разработване на нови продукти, които отговарят на актуалните очаквания на потребителите.

За Джордани ЕООД

Джордани ЕООД е частна компания, която започва своята активна дейност през 1992 г. През същата година е създадена марката „Jordani”. Още от създаването си компанията специализира в преработка и търговия с кафе. Близо двадесет и пет годишния опит на компанията , страстта към кафето и стремежът за постигане на перфектен вкус, поставят компанията сред водещите производители на кафе в България, с постоянно увеличаващ се пазарен дял.

Днес Джордани ЕООД успешно съчетава дългогодишната история в една модерна компания, инвестирайки в правилните търговски и маркетингови решения.

Джордани ЕООД притежава и управлява собствена производствена база в гр. Шумен,  оборудвана със съвременна технология за печене, мелене и пакетиране на кафе, пакетиране на продукти за кафе и какао, както и втори логистичен  център в гр. Варна.

В основата на успеха на Джордани ЕООД стоят стремежът за предоставяне на безкомпромисен вкус и качество, както и професионално обслужване. Високото качество е постигнато благодарение използването на избрани сортове кафе, внедрените автоматизирани производствени процеси и съоръжения, прецизният входящ и изходящ контрол,оптимизация в себестойността на продукцията и висока ефективност на всички операции.

Професионалното обслужване се дължи на поддържане и разширяване на дистрибуторска мрежа, кратки срокове за производство и доставка, квалифицирани и мотивирани служители, изучили магията да превръщат всяка зърно в наслада и удоволствие. За партньорите на Джордани ЕООД това означава доверие и сигурност, а за почитателите – ароматно събуждане всеки ден.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти