Истината за домовете с винаги чисти подове

Платена публикация

iRobot
Снимка: iRobot

Доскоро чистите подове вкъщи бяха временно явление особено когато отглеждаш дете, домашен любимец или просто дълга коса. Борбата с козината и прахоляка беше дълга, бавна и изтощителна, а дори и след най-старателното почистване, когато си мислиш, че е дошъл мигът победоносно да се похвалиш за добре свършената работа, оставаше някой забравен косъм, който да развали целия момент на триумф.  

Не е задължително да си „заклета домакиня“, за да искаш да е чисто, да можеш спокойно да ходиш по чорапи без те да променят цвета си, и въобще да се чувстваш уютно в собствения си дом всеки ден. Означава ли това, че ежедневно трябва да търкаляш тежката стара прахосмукачка из целия апартамент, да се запъваш на всеки ъгъл и пуфтейки да тестваш гъвкавостта на тялото си, докато се завираш под мебелите? 

iRobot
Снимка: iRobot

Отговорът е много лесен и се казва прахосмукачка робот iRobot RoombaТя влиза в живота ти с приятно раболепно бръмчене и веднага те освобождава от досадното задължение да губиш часове време в чистене на подови повърхности. Не съм вярвала колко приятни и забавни могат да бъдат домашните ангажименти в компанията на Roomba - та тя върши цялата работа сама. Няма нужда да я контролираш, да ѝ се пречкаш или да я следиш. Когато е готова с помещението, тя започва да търси зарядната станция и когато я намери, се качва отгоре, за да зареди батерията за следващия почистващ цикъл.  

iRobot
Снимка: iRobot

iRobot Roomba като на шега чисти под мебелите и всякакво обзавеждане със стандартна височина. Успява да се мушне навсякъде, дори наглед недостъпните места и бързо връща желания вид на пода. Тя ловко маневрира около маси и столове, а пъргавата ѝ четка не пропуска дори труднодостъпните ъгли и ниши. За да бъде работата ѝ по-ефективна, е за предпочитане да махнеш от земята всичко излишно като обувки, играчки и декорации, които биха намалили или забавили устрема ѝ. 

iRobot
Снимка: iRobot

iRobot Roomba e неуморна и подходяща за поддръжка на подовите настилки всеки ден. Работният й цикъл е около един час, в който тя премахва дори най-финия прах и не спира, докато не е постигнала перфектен резултат. Подът у дома става ежедневно чист без усилия. Повечето модели Roomba имат вграден таймер, който позволява да съобразиш времето на нейната работа с твоето лично време, желание и възможности.

Ако е дошло време за пълно почистване на дома (пролетта е идеалeн сезон за това), направи го заедно с RoombaЗвукът от нейната дейност е мотивиращ и вдъхновяващ. Докато чуваш как подът в съседната стая става все по-чист, някак си от само себе си ще ти се прииска да забършеш мебелите, да измиеш прозорците или изтупаш шалтето на леглото. Работата в екип винаги е по-стимулираща. 

И не забравяй да използваш прахосмукачката робот Roomba достатъчно често, за да се наслаждаваш на чисти подове всеки ден. Тя е сръчна и  трудолюбива и с удоволствие поддържа подовете у дома винаги чисти.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти