iPhone 15 Pro и iPhone 15 Pro Max се крият под елхата с 3 години гаранция от Yettel

Платена публикация

yettel
Снимка: Yettel

Специална коледна оферта носи 200 лв. отстъпка при покупка на iPhone 15 Pro 5G в комплект с Apple Watch Series 9.

Точно преди старта на предпразничната треска Apple представи най-новите си флагмански смартфони в лицето на iPhone 15 Pro и iPhone 15 Pro Max, които очаквано се превръщат и в един от най-желаните коледни подаръци. Проектирани с титан за аерокосмическо приложение, който е здрав и същевременно лек, за да осигури най-леките Pro модели на Apple досега, смартфоните се отличават с контурирани ръбове и персонализиран бутон Action.

Мощните подобрения на камерата се равняват на еквивалента на седем професионални обектива с невероятно качество на изображението, включително по-усъвършенствана 48MP основна система на камерата. Тя вече поддържа 24MP по подразбиране със супер висока резолюция, следващото поколение портрети с контрол на фокуса и дълбочината. Идва и с подобрения на нощния режим и Smart HDR, както и изцяло новата 5x телефото камера единствено в iPhone 15 Pro Max.

Новият чип A17 Pro, използван в моделите, отключва гейминг изживявания от следващо ниво и професионална производителност. Новият USB-C конектор е свръхбърз с USB 3 – до 20 пъти по-бърз от USB 2 – и заедно с новите видеоформати позволява мощни професионални работни процеси, които не бяха възможни преди.

Налични в 6,1-инчов и 6,7-инчов размер на дисплея, iPhone 15 Pro и iPhone 15 Pro Max се отличават и с изцяло новия бутон Action, който заменя превключвателя, използван за смяна между звънене и безшумен режим, като предлага и допълнителни опции. Сега потребителите могат да избират между бърз достъп до камерата или фенерчето, активиране на Voice Memos, Focus, Translate и функции за достъпност като Magnifier или използване на Shortcuts за повече опции.

iPhone 15 Pro и iPhone 15 Pro Max се предлагат в четири зашеметяващи нови покрития, включително черен титан, бял титан, син титан и естествен титан. Цените за iPhone 15 Pro 5G започват 2249,99 лв. в брой с Total Unlimited 59.99 за версията от 256GB, като тук Yettel предлага и специална възможност за 200 лв. отстъпка за покупка на модела в комплект със смарт часовник от Apple Watch Series 9. Цените за iPhone 15 Pro Max 5G започват от 2 479,99 лв. с Total Unlimited 59.99 за версията за 256GB място за съхранение.

Както и всички останали смартфони, предлагани от Yettel, iPhone 15 Pro и iPhone 15 Pro Max идват с 3 години безплатна гаранция, а клиентите могат да разчитат на застраховка за ценните устройства, както и на оторизирания сервизен център на телекома за всякакви непредвидени ситуации. Моделите са налични в цялата търговска мрежа, както и на сайта, като поръчката от yettel.bg e с безплатна доставка за цялата страна.

Подробности за всички предлагани iPhone 15 модели, цени и пълни характеристики можете да откриете тук.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти