Иновации за по-добър живот

Платена публикация

Иновации за по-добър живот
Снимка: LG

Забързаният ритъм на модерния живот не показва признаци за забавяне в скоро време. Докато средната продължителност на работния ден непрекъснато се увеличава, времето, което остава за вършене на домакинска работа все повече намалява.

Много хора са неспособни да се заемат с прането на дрехите си преди новият ден почти да ги е застигнал. Проучване по поръчка на c (LG) показва, че в типичен работен ден 71% от хората перат след 7 часа вечерта. Много от респондентите заявяват, че използват кратките програми (quick wash), които обикновено отнемат между 15 и 30 минути, което означава, че хората смятат стандартните програми за изпиране за твърде времеемки.

Ето защо проучването на LG дава безспорни доказателства, че потребителите не искат да отделят толкова време и енергия за домакинска работа.

Проведохме изследването, за да проверим как да пригодим нашите домакински уреди по-добре за света, в който живеем днес,” каза Иван Иванов, регионален мениджър и изпълнителен директор на LG Electronics България.

Резултатите от проучванията ни ясно показват, че хората с динамичен начин на живот имат нужда от съкратено време за домакинска работа, без каквото и да е намаляване на ефективността на резултата. Точно за тях ние разработихме нашите нови уреди.“

Пералнята LG F14U1JBS6

Най-новата перална машина на LG F14U1JBS6 предлага решения на множество от проблемите, които вероятно сте срещали в миналото. Нейната изключително ефективна и цялостна функция за бързо пране LG TurboWashTM изпира дрехите ви само за 59 минути. Една от тайните е системата Jet Spray, която впръсква чиста вода върху дрехите в продължение на около 120 секунди в края на пералния цикъл и така намалява използваната вода с 40%.

Пералнята е с висока степен на енергийна ефективност и е в категорията A+++-40%, което означава, че не само пестите вода, но и консумация на енергия. Познатата „6 motion“ технология комбинира шест различни вида движения на барабана и благодарение на тях пералнята пере изключително ефективно, като дори и най-деликатните ви дрехи биват почистени нежно, така сякаш сте ги изпрали на ръка.

Благодарение на изчистения си дизайн и LED дисплей, тази перална машина спечели награди за дизайн от RED DOT 2015 и IF design award 2015, както и одобрението на признати независими експерти. Пералнята е с луксозна монохромна външност и може да превърне банята ви в една от най-стилните стаи у дома.

Прахосмукачка робот HOM BOT SQUARE
Прахосмукачката робот с квадратна форма HOM-BOT SQUARE е поставена на първо място в месечния наръчник за покупки на холандската потребителска асоциация Consumentengids. Влиятелни издания, включително шведското Råd & Rön и френското Que Choisir, също обявиха прахосмукачката на LG за най-добра в категорията си. Това компактно устройство е изключително популярно сред потребителите в Европа и продължава да получава добри отзиви за голямата си всмукателна мощност, възможността да достига и най-труднодостъпните ъгли и безшумния си начин на работа.

Оборудвана с камера сензори Corner Master и Dual Eye 2.0TM, които сканират пода и тавана, LG's HOM-BOT SQUARE почиства ъглите цялостно и много по-ефективно. Освен това, режим Turbo дава на потребителите възможност да настройват функциите за почистване спрямо вида подово покритие и това дава много по-добри резултати в почистването.

С необичайната си квадратна форма, прахосмукачката робот на LG вече получи световно признание и отличия, включително печата за добър дизайн на наградите за продуктов дизайн iF Design Award.

Хладилник DOOR-IN-DOOR
​Енергийно ефективните хладилници на компанията доставят удобство чрез подобрени функции като Dual Door-in-Door™, която запазва храната свежа по-дълго и помага съдържанието на хладилника да е по-добре организирано. Новата иновативна гама е проектирана да задоволява нуждите на екологично отговорните европейски потребители и да максимизира комфорта им в кухнята.

Door-in-Door дизайнът на хладилника намалява загубата на студен въздух с до 47%. С добавянето на второ напълно самостоятелно Door-in-Door отделение, загубата на студен въздух е намалена още повече.

Премиум хладилникът с долен фризер на LG, изработен от контурно стъкло е отличен с награда 2014 Red Dot Design за съчетаването на деликатен дизайн с функционални характеристики. Екстериорът на този премиум модел, направен от контурно стъкло има лесен за използване дисплей и атрактивно изглеждаща хромирана поставка за вина. Модерният премиум дизайн е допълнителен бонус към този изключителен уред и той изглежда добре във всяка кухня.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти