Инициативата Мисия Супердок продължава до края на 2020

Платена публикация

Vedra SuperDoc
Снимка: Vedra/SuperDoc

Проектът се организира от интернет платформата superdoc.bg в специално партньорство с фармацевтичната компания Ведра Интернешънъл

В настоящата година всички сме изправени пред неочаквано предизвикателство – битката с новия вирус – SARS-CoV-2. Но една част от нас всекидневно рискуват живота си в името на цялата нация, за да спасяват хиляди човешки животи. Лекарите - ангели в бели престилки, които самоотвержено, безкористно и денонощно застават на първа линия за всички пациенти, нуждаещи се от тяхната помощ.

Днес повече от всякога трябва да покажем на българските лекари, че изпитваме дълбок поклон, уважение и признателност за делата им. Без тяхната всеотдайност, грижи и сърцато отношение не бихме могли да преминем през случващата се пандемия. Нека да демонстрираме благодарност и респект към онези лекари, които ни гарантират спокойствие и сигурност, попадайки под техните професионални грижи.

Vedra SuperDoc
Снимка: Vedra/SuperDoc

Всеки от вас, който е записал час и посетил лекар чрез superdoc.bg, може да остави своето мнение в платформата до две седмици след направения преглед. Мисия Супердок 2020 и Ведра Интернешънъл ще отличат именно онези лекари, които ежедневно получават одобрението на своите пациенти в платформата. Краят на 2020 година ще бъде крайният срок за събиране на оценки и мнения за първото изданието на инициативата Мисия Супердок, а в края на пролетта на 2020 ще бъде организирана специална церемония по награждаването на отличените медици. Да лекуваш – това е благородна мисия и всеотдайни лекари ни го доказват всеки ден. Именно затова апелираме да оставите своето мнение за любимите си лекари на superdoc.bg, след като сте ги посетили и така да ги подкрепите в кампанията Мисия Супердок 2020.

Мисия Superdoc ще награди най-високо оценените лекари в платформата в специалностите акушеро-гинекология, неврология, дерматология, педиатрия, ОПЛ (обща медицина и вътрешни болести), гастроентерология, УНГ, ендокринология, кардиология, ортопедия, урология, офталмология и хирургия. Класацията цели да отличи онези лекари-професионалисти, които са впечатлили пациентите не само с медицинска компетенция, но и с човешка грижа, емпатия и внимание.

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти