Huawei с две номинации в Code Fashion Awards

Платена публикация

Huawei
Снимка: Huawei

Huawei България има удоволствието да сподели, че е носител на две номинации в ежегодните награди Code Fashion Awards на българската модна телевизия Code Fashion TV. И двете номинации са свързани с изключително успешната кампания за премиерата на новите смарт часовници Huawei Watch GT 4 под мотото Fashion Forward.

Наградите на Code Fashion TV отличават най-добрите дизайнери, марки, проекти, модели, гримьори, фризьори и стилисти за изминалата 2023 за техния принос в модата у нас и по света, след отворено за широката публика гласуване на www.codefashionawards.bg.

Сред критериите, по които всеки фен на модата у нас е поканен да направи избора си, са открояващата се индивидуалност и разпознаваемост на стила, използваните материали, предпочитана марка на VIP личности в страната и участие със самостоятелни изяви, модни форуми в България и/или самостоятелни фотосесии.

Модна рекламна кампания за 2023

Първата номинация отличава кампанията Fashion Forward, динамично разгръщаща се от септември 2023 до днес в множество канали – от националните телевизии, през участия на уникални медийни събития като Sofia Fashion Week, EVA Talks и гала вечерта “Спектър на успеха“ на списание Forbes, завладяващи фотосесии с български звезди като ДАРА, Орлин Павлов и непреставащата да поднася приятни изненади Ивет Лалова. В този период тя стартира своя майсторски клас „Всички възможни победи“, където Watch GT 4 също бе специален гост.

Вдъхновяващият слоган Fashion Forward намери място дори на корицата на списание Grazia, заедно с кадър от модната фотосесия на Ивет Лалова и Орлин Павлов с Huawei Watch GT 4, както и в редица други класни онлайн и печатни издания. Силно присъствие бе отбелязано и в YouTube с лицето на очарователната Памела Райф.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DARA (@darnadude)

Huawei
Снимка: Huawei

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Orlin Pavlov (@orlinpavlov)

Модна колаборация за 2023

Втората номинация е специално за колаборацията между Huawei и Global Brands Store за изключителното модно дефиле на шестте модела от серията Huawei Watch GT 4 и уникалния Huawei Watch Ultimate Design с елементи от 18-каратово злато, открило заключителната вечер на Sofia Fashion Week на 29 септември 2023 г в аранжимент на стилиста Антон Узунов. Общо двадесет аутфита, отразяващи есенните тенденции в дамската и мъжката мода на водещите световни марки, бяха завършени със смарт часовник, отбелязващ съвременната среща на модата и технологиите. Вдъхновяващото модно ревю бе открито и закрито от самата Ивет Лалова.

Huawei
Снимка: Huawei

За серията Huawei Watch GT 4

Huawei Watch GT 4 бе обявен в Барселона на 14 септември, заедно с новата стартегия на Huawei в областта на новимите устройства Fashion Forward. Той е едновременно универсален – съвместим с Android и с iOS, и уникален – с 6 изходни дизайна за дамите и кавалерите плюс много възможности за персонализация, както чрез смяна на каишките и верижките, така и чрез хилядите налични циферблати. Батерията му издържа до 7 и 14 дни съответно за версиите с 41мм и 46мм дисплеи, и освен в ролата на моден аксесоар, влиза в ролята на личен асистент за по-добър начин на живот, като помага за проследяване на физическата активност, здравословното хранене, дишане, качеството на съня и нивата на стрес в ежедневието ни. Защото Huawei вярва, че красотата започва с нашето физическо и психично здраве и се увенчава с едно наистина красиво смарт бижу.

Huawei
Снимка: Huawei

За Huawei Consumer Business Group

Продуктите и услугите на Huawei се предлагат в повече от 170 страни и са използвани от 1/3 от световното население. Компанията разполага с 15 изследователски центъра на територията на САЩ, Германия, Швеция, Русия, Индия и Китай. Huawei Consumer BG е едно от трите бизнес звена на бранда и осъществява дейност в областта на мобилните телефони, компютрите и таблетите, преносимите и софтуерните устройства и др Глобалната мрежа на Huawei е изградена на основата на почти 30-годишен опит в телекомуникационната индустрия, като нейната цел е да предоставя най-актуалните технологични иновации на потребителите по света. За повече информация посетете: https://consumer.huawei.com/bg/

За най-актуалната информация, свързана с Huawei Consumer Business Group България, последвайте ни във:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти