Хляб, вино и канела - свещената троица през декември!

Платена публикация

BILLA
Снимка: BILLA

Усещате ли особен аромат във въздуха? Долавяте ли онзи мирис на топъл хляб, на ароматно вино и сладкиши с канела? Ако кимате в съгласие, значи Коледа вече е пристигнала в дома ви (или пък имате много развинтено въображение)! 

Защото това е светата кулинарна троица на най-празничния месец – месецът, в който посрещаме гости най-охотно, приготвяме различни вкусотии с най-голяма любов и споделяме всичко с близки и приятели с най-голяма радост. Декември е завършекът, който трябва да отбележим подобаващо и неслучайно точно в този месец настроението ни е най-приповдигнато, а желанието да сме вкъщи, на топло и уютно и в компанията на приятни хора доминира над всичко останало.

За да е още по-приятно това изживяване и за да се радваме на разнообразие във вкусовете и трапезата, BILLA ни е подготвила специално коледно издание на списание Кулинариум, в което хлябът, виното и канелата са поставени на трон и оглеждат всичко от високо. 

И с право – това е техният месец, тяхното владение и тяхната сила, когато успяват да направят от всяка къща – дом, и от всяка маса – истинско кулинарно удоволствие. Дори и друго да нямате, хлябът, виното и канелата са достатъчни, за да имате истинска Коледа!

BILLA Кулинариум обаче няма да ви остави да се чудите какви кулинарни комбинации да измисляте – списанието този месец идва със страхотни рецепти, интересни факти за различни зимни вкусотии, начини на приготовление на типични декемврийско-празнични ястия и много, много изненади и оферти под формата на талони за отстъпки.

В празничния брой на изданието, което ще бъде ваше само срещу 0.99 лева при покупка с Billa Card, ще откриете талони за отстъпки на обща стойност над 30 лева за различни продукти, така че коледната ви трапеза да е едновременно изобилна и бюджетна.

На страниците му пък ще прочетете повече за различни зимни изкушения, като киселото зеле и топлият, дъхав хляб, ще научите повече за някои традиционни унгарски блюда и, разбира се, ще разберете как да си правите вино с подправки. Към всичко това прибавяме и най-зимния и уютен аромат – този на канела, който може да бъде влаган почти във всичко – и ето, Коледа вече е в душата и дома ни!

Та, ако случайно все още не ви е замирисало празнично и не ви трепка коледно под лъжичката – време е да отърчите до първата BILLA и да грабнете празничния брой на списание Кулинариум. Останалото е във ваши ръце – сигурни сме, че вдъхновението ще ви споходи още от първите страници!

BILLA Кулинариум най-тиражираното и най-продаваното списание за уникален брой към края на 2017 по данни на BluePoint от януари 2018.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти