Хиалурон по специална формула запазва младостта

Платена публикация

Хиалуроновата киселина, както вече знаем, е медицинското име на младостта ни. Тя отговаря за това кожата да ни да е изпънатата и блестяща, за хубавите нокти и здрава коса.

След 25-тата година обаче производството на хиалуронова киселина от клетките намалява. Резултатът става видим постепенно и го наричаме с простата дума „остаряване“.

За да забавим този процес, можем да подпомогнем тялото си да получи необходимите вещества от храната. Ако тя не е достатъчно качествена обаче или ако по време на производството са ѝ отнети много от полезните качества, битката с остаряването като че ли е обречена.

vedra
Снимка: Vedra International

За щастие, живеем във време, в което можем да помогнем на организма си да остане млад за по-дълго време. Не само заради суетната страна на красотата, а и заради удоволствието да усещаме кожата и тялото си жизнени и свежи.

Хиалуроновата киселина може да се „внесе“ в тялото отвън – чрез прием или инжекции. Проблемът обаче е, че трудно се усвоява от клетките. И без значение какво количество хиалуронова киселина се приема отвън, ако тя не се усвоява от тялото, ефектът за кожата е нулев. Затова е много важно, когато избирате продукт с хиалуронова киселина да се информирате какъв процент от нея достига до клетките.

vedra
Снимка: Vedra International

В клетките на всеки от нас е заложен уникален код на младостта. Поддържането на този код е биохимично предизвикателство за всяка престижна лаборатория за красота. Учените, създали Регулатпро Хиалурон, са успели да вкарат този код на младостта в бутилка. В комбинация с патентована Регулат есенция хиалуроновата киселина се усвоява напълно от клетките. А самата Регулат есенция се получава чрез уникален производствен процес, наречен „каскадна ферментация“, при който се извличат всички полезни вещества от био-сертифицирани плодове, зеленчуци и ядки.

Тази есенция има изключителна способност да пренася молекулите на хиалуроновата киселина (Carrier effect) директно до клетките и да помага на тялото бързо и лесно да усвои незаменими микронутриенти - съчетание на концентрираната сила на природата с високо иновативна наука.

vedra
Снимка: Vedra International

Към Регулатпро Хиалурон (RegulatPro Hyaluron) са добавени натурална силицилова киселина, биотин, цинк и мед, които допълнително засилват ефекта на по отношение на кожата, косата, ноктите.

Един флакон на ден е достатъчен, за да изглеждам свежа и красива. Еднократна дневна доза: 20 ml (1 флакон)

Резултатите са видими още след третата седмица. Препоръчителен период на прием за максимален ефект: 2 месеца

Прочети повече за продукта на regulat.bg

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти