Healthy weekend за силни, уверени и грижовни майки*

Платена публикация

Healthy weekend за силни, уверени и грижовни майки*
Снимка: netinfo

*Със специалното участие на д-р Райна Стоянова, Mandala център за цялостна трансформация и Биляна Йотовска

Как да създадем здравословни хранителни навици на нашите мъници? Какво трябва да включва дневното меню на децата от 0 до 3 години? Има ли полезни лакомства? Кои са малките тайни за добра фигура на супермайките?

Скъпи родители,

Открийте отговорите на тези и още много интересни въпроси по време на специалния уикенд на Panadol Baby, посветен на здравословния начин на живот на децата.

Очакваме Ви на 31 октомври /събота/ и 1 ноември /неделя/ от 12:00 часа в Сердика Център София /бул. „Ситняково“ 48, ниво -1/, за да празнуваме Halloween заедно, да се срещнем с едни от най-добрите специалисти в областта на диетиката, йогата, спорта и да научим дали мисията „Здрав дух в здраво тяло“ е възможна за цялото семейство. Входът е свободен!

Йога или лакомство?

В деня на Halloween /31 октомври/ ще се потопим в истинско „Йога, мама и аз“ приключение с демонстрация и уъркшоп с йога упражнения за правилно дишане и стречинг. Специалните ни гости от Mandala център за цялостна трансформация ще ни представят бързи, вкусни и забавни рецепти за сладкиши и смутита, с които да заместим традиционните вредни изкушения.

Много игри с аниматори и рисунки на лице, лакомства и изненади за празника ще очакват мъниците в детската зона на Panadol Baby през целия уикенд!

Силни, уверени и(ли) грижовни!

1 ноември посвещаваме на healthy лайфстайла на най-малките и техните родители. Гостуват ни д-р Райна Стоянова /специалист по гастроентерология, диетика и здравословно хранене/ и Биляна Йотовска (фитнес шампион, автор на книга за здравословно хранене и не на последно място – супермама).

Те ще ни разкрият тайните на силната, уверена и грижовна майка, която умее да балансира между забързаното си ежедневие, правилното хранене и вниманието към семейството. Ще ни споделят и любимите си рецепти за здравословен старт на деня, за витаминозни „малки“ закуски за деца и полезни напитки за енергия.

Бон Апети – от 0 до 3?

На вниманието на всички супермами, които вече се включиха в предизвикателството на Panadol Baby и Бон Апети и ни изпратиха любимите си рецепти за здравословни ястия за деца от 0 до 3 г. Кулинарният блогър Диди Попова, както и най-активните мами, ще влязат в светлината на прожекторите по време на събитието, за да приготвят рецепта по избор, но… с тайни и за самите тях съставки.

Повече информация за Healthy уикендa открийте във Facebook страницата на Panadol Baby.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти