Голямата промяна в грижата за най-малките

Платена публикация

Голямата промяна в грижата за най-малките
Снимка: Philips

Новата серия залъгалки на Philips Avent Ултра меки осигурява максимален комфорт, благодарение на ултра меката и гъвкава основа, перфектно прилягаща на малките устички.

Philips Avent, в качеството си на марка лидер в сферата на грижата за най-малките, се фокусира в разработването на продукти, проследяващи и адаптиращи се към големите промени в живота на мъниците. Новата серия залъгалки Ултра меки с технология FlexFit е разработена, за да осигури максимален комфорт както за устичката, така и за деликатната бебешка кожа.

Снимка: Philips

Разработена съвместно със специалисти и на база препоръките на майките, залъгалката бързо се превръща в любима за бебчетата (96% от бебета приемат залъгалката*. Разработена с ортодонтски копринен и деликатен биберон, съобразен с естественото развитие на небцето и зъбките, бебетата лесно удовлетворяват естествената нужда от засукване. Гамата е разработена в два размера за 0-6 месеца и 6-18 месеца.

Ултра меката основа на залъгалката следва естествените извивки на бузките и устничките. Вътрешната страна на залъгалката е покрита с  нежен, копринен слой за максимален комфорт на мъничето ти и по-малко зачервавяния и раздразнения. От друга страна шестте отвора на основата на залъгалките улесняват циркулацията на въздуха и дишането на деликатната кожа.

Снимка: Philips

„Иновацията е в основата на всичко, което проектираме във Philips Avent, Ултра меката залъгалка не е изключение. Родителите гледат на Philips Avent като надеждна марка и ние се стремим да предоставяме превъзходни продукти, които да ги подкрепят през първите 1000 дни от живота на бебето им ", казва Алиет ван дер Уал, Бизнес лидер в категорията Грижа за майката и детето на Philips. "Новата ултра мека залъгалка се грижи за естественото развитие на малките усмивки. Благодарение на уникалната FlexiFit основа осигурява максимален комфорт за твоето бебе от самото начало."

Снимка: Philips

Новата серия залъгалки може да откриеш в разнообразие от цветове и дизайни. В комплекта ще намериш още удобна кутийка за транспортиране и не само... Постави залъгалките в кутийката, напълни с вода до оказаното ниво и стерилизирай за 3 минути в микровълнова фурна на 750-1000 W. Остави залъгалките за 5 минути да изстинат.

Ултра меките залъгалки са разработени от висококачествен силикон, което улеснява съхранението и миенето им изключително лесно.

Снимка: Philips

Удобни, хигиенични и практични Ултра меките залъгалки на Philips Avent перфектно прилягат и се адаптират към устичката на твоето бебе. А сега вече може да ги откриеш и във всеки бебешки магазин и аптека!

За повече информация за нас и нашите продукти посети ни на Philips.bg/avent или ни последвай във Фейсбук тук.

*На база на потребителски тест сред 112 майки в САЩ, 96% от майките заявяват, че бебетата им приемат залъгалката.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти