Гел с алое вера и хиалуронова киселина кара кожата ни да ликува!

Платена публикация

Garnier
Снимка: Garnier

Жежко е, въздухът е нагрят, телата ни имат нужда от няколко литра вода на ден, но сякаш забравяме, че кожата ни също ожаднява в жегата. И особено кожата на лицето – най-изложената на слънце, най-податлива на вредни външни влияния и дехидратация. 

От друга страна обаче как да сложиш на лицето си нещо в тази топлина? Кожата сякаш крещи да бъде оставена на мира, за да диша, но в същото време има нужда от влага, за да е свежа, еластична и здрава. 

Какво да правим?

Имаме нужда от иновативен продукт, който да дава на кожата ни перфектното количество хидратация и минимум дразнене. Едно от най-добрите попадения в това отношение са гелообразните текстури, които са много леки и попиват миговено, без сда оставят чувство за омазняване. 

Hyaluronic Aloe Jelly –най-новата разработка на  Garnier, е една фантастична комбинация между почти вълшебното алое вера и любимата ни хиалуронова киселина. Алое верата е известно с изключително благотворното си въздействие върху кожата, а в комбинация с хиалуроновата киселина, ефектът е почти „уау“.

Хидратиращиятгел съчетава двете съставки в иновативна формула с гелообразна текстура и 96% съставки с естествен произход, а най-бързият начин да се сдобиете с него е покупка онлайн или да го потърсите в най-близкия магазин. 

Още след първото нанасяне върху лицето ще усетите благотворния ефект на двете съставки – кожата ще е приятна на допир, мека, свежа и най-важното – без никакви мазни следи!

Ако все пак търсите малко повече факти, ето ги и тях. Алое вера е растение с много добродействие върху кожата - хидратира я оптимално,без неприятно усещане за омазняване. Хиалуроновата киселина пък е естествена съставка на кожата, която възстановява еластичността и, хидратира я, намалява видимите фини бръчки а редовната употреба на продукти, съдържащи хиалурон, оставя кожата мека, гладка и блестяща. 

Вълшебството на хиалуроновата киселина се състои във факта, че тя има способност да поеме 1000 пъти повече вода от собственото си тегло – а в кожата това означава много, много хидратация.

96% от съставките на Hyaluronic Aloe Jelly са с естествен произход - органично алое вера и хиалуронова киселина с естествен произход, а 4% гарантират приятнатаи фина текстура както и устойчива формула.

И така, вече нямаме оправдания да лишаваме кожата на лицето от така мечтаната хидратация в жегата, защото имаме всичко необходимо, за да ѝ я осигурим. От Garnier, естествено!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти