Галактическа колекция затъмнителни щори Star Wars & VELUX

Платена публикация

Галактическа колекция затъмнителни щори Star Wars & VELUX
Снимка: Velux.bg/StarWars

От десетилетия вселената на Star Wars е била дом на епични битки, точно както и детските стаи. Детските стаи се нуждаят от голямо количество дневна светлина през деня и тъмнина преди лягане, за да осигурят спокоен сън през нощта.

В продължение на ползотворното си сътрудничество в областта на дизайна, Disney и VELUX Group посрещат изискванията на модерните детски стаи, посредством Галактическа колекция затъмнителни щори Star Wars & VELUX.

Новата колекция е представена от четири дизайна затъмнителни щори с участието на популярни герои от Star Wars и добавя интериорни елементи към една от най-успешните световни концепции за забавление.

Двойната функция на модерната детска стая като стая за игра и спалня изисква висококачествени продукти за декорация, а колекцията е проектирана, за да задоволи многостранните нужди и да сбъдне мечтите на палавите малчугани за креативност и отмора.

Създаване на стая за лично пространство и сън
В подкрепа на родителите да създадат перфектна среда за момчета и момичета, за игра и почивка, Disney и VELUX Group разшириха сътрудничеството си с колекция затъмнителни щори. Тя предлага на семействата с деца така популярния мотив от Star Wars: Силата се пробужда, с който да персонализират и оборудват детската стая в стила на един истински фен на Star Wars, като осигуряват оптимални условия за сън.

Според изследване, развитието на децата, наред с техните умствени и емоционални прояви, е тясно свързано с модела на съня им. Днес вече можем да моделираме и подпомогнем добрия сън, подобрявайки средата за почивка, например като осигурим перфектно затъмнение на стаята“, казва Питър Фолдбиърг, Ръководител на изследователския център на VELUX Group по дневна светлина, енергия и вътрешен климат.

Дизайн от една далечна, далечна галактика
В една далечна, далечна галактика се намирала вселената на Междузвездни войни. От своя страна Галактическата колекция затъмнителни щори Star Wars & VELUX е създадена специално, за да внесе комфорт и индивидуалност в модерната детска стая. С времето децата стават по-взискателни към интериора на своята стая. Новата колекция щори отговаря повече на вкусовете на подрастващите и по-активни любители на екшъна.

Посредством нашето партньорство с Disney, имахме възможност да направим крачка напред и да внесем въображение и игривост в детските ни дизайни. Сътрудничеството със Star Wars е най-добрият начин да съчетаем нуждите на подрастващите и техните родители, като използваме ефекта на затъмнителните щори в комбинация с някои от най-емблематичните и епични герои на модерната култура“, казва Кент Холм, Вицепрезидент на глобалния продуктов мениждмънт на VELUX Group.

Емблематични и нови герои
Вдъхновена от филма Star Wars: Силата се пробужда, колекцията представя два дизайна с новите герои „Кайло Рен“ и „Дроиди“ и два с емблематичните „Дарт Вейдър“ и „Звездата на смъртта“.

Всяка щора е проектираната специално от VELUX Group за подрастващите деца и оразмерена да пасва на размера и формата на покривния прозорец VELUX. Така героите от постера, изобразени с прекрасни графични детайли и визуални ефекти, изглеждат почти като живи и приканват децата за дълги игри с техните въображаеми приятели.

Да оформиш място за епични разкази и прекрасен сън в детската стая вече е лесно, с новата Галактическа колекция затъмнителни щори Star Wars & VELUX, създадена да бъде готово решение за покривни прозорци VELUX. Щорите се монтират лесно със сертифицираната технология на VELUX Pick&Click™. Новите дизайни също отговарят на съвременните стандарти OEKO-TEX®, като гаранция, че при производството им не са използвани вредни субстанции или химикали.

Факти и съвети за добър сън през нощта:

*Сънят играe жизненоважна роля за благосъстоянието през целия ни живот и подпомага защитата на психическото и физическото здраве

*Моделите на спане се определят от светлината и тъмнината в помещението

*Пълното затъмнение е от изключителна важност за добрия нощен сън

*Затъмнителните щори не пропускат светлина в стаята, дори през лятото

*Затъмнителните щори предпазват от загубата на топлина отвътре навън

Здравословната светлина е свързана със здравословната тъмнина, 4-5 стр. „Физиологични и психологични ефекти на прозорците, дневната светлина и изгледът от дома“, научна статия на Дженифър А. Вач и Анка Д. Галайсу ТУК или ТУК!

STAR WARS and related properties are trademarks and/or copyrights, in the United States and other countries, of Lucasfilm Ltd. and/or its affiliates. © & TM Lucasfilm Ltd.

За VELUX Group
В продължение на 75 години VELUX Group създава по-добри условия на живот за хората по целия свят. Извличаме максимума от дневната светлина и свежия въздух през покрива. Нашата продуктова гама включва покривни прозорци, както и набор от декоративни и слънцезащитни продукти, ролетни щори, инсталационни решения и интелигентни системи за домашна автоматизация. Тези продукти помагат да се осигури здравословен и устойчив вътрешен климат за работа и учене, за игра и забавление. Ние работим в световен мащаб – имаме продажби и производство в повече от 40 страни и около 9,500 служители по целия свят. Групата VELUX е собственост на VKR Holding A/S, акционерно дружество, изцяло притежавано от фондации и семейство. За повече информация, посетете www.velux.com.

Разгледайте Галактическата колекция Star Wars & VELUX тук и научете повече за продуктите на: www.velux.bg/StarWars.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти