Гала даде начало на нова ера в българската козметика (със собствен продукт)

Платена публикация

Gala Secrets
Снимка: Gala Secrets

Стилна, красива и позитивна, Гала има огромен опит  в телевизията. Всекидневието й е свързано с грим, прожектори, стрес... За да може да ни вдъхновява от екрана, тя трябва да изглежда безупречно. Критичното и задълбочено отношение към продуктите, които използва, я карат да търси най-доброто в грижата за кожата.

След като не намира всички оптимални съставки за поддържана кожа в един единствен продукт, Гала решава да го създаде! 

Пред феновете си в социалните мрежи, стилната водеща представи революционен, мощно регенериращ серум, върху който дълго работи с екип от най-добрите специалисти. Видеото можете да гледате ТУК!

В продължение на месеци, подобно на алхимик, Гала търси най-добрите съставки, за да ги вгради в перфектна синергия. Anti-age serum Gala Secrets е разработен така, че да навлиза в дълбоките слоеве на кожата, да се усвоява съвършено и да възстановява изгубените обеми на лицето.

Уникалният звезден състав на серума, с който подробно можете да се запознаете ТУК, има осезаем подмладяващ ефект, уплътнява кожата, забавя процеса на разпадане на колаген и хиалуронова киселина, осигурява дълбока хидратация, гарантира възстановяване на правилната структура на кожата, повишава еластичността и се противопоставя на отпускането. Кожата е блестяща и с перфектно поддържан вид!

Новият мощен серум отразява желанието за съвършен продукт, който съблюдава всички етични и екологични правила по отношение към природата. Той е натурален и в него не присъстват алкохол, парабени, оцветители, силикони, петролни деривати.

Anti-age serum Gala Secrets е нова ера в българската козметика за най-пълноценна и резултатна грижа за кожата. Можем да се възползваме от него още сега ТУК!

Изгледайте видеото, за да разберете повече:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти