Футболни прогнози и тяхното значение за играчите

Платена публикация

BG TEAM
Снимка: BG TEAM

Футболните прогнози датират от появата на най-харесвания спорт в световен мащаб. Те се правят от аматьори или специалисти на база познания върху царя на спортовете. Тези прогнози могат да бъдат за крайния изход от даден мач, но също така и за точен резултат или поява на дадено събитие в мача (дузпи, корнери, наказателни картони) и така нататък. Естествено, невинаги предвижданията стават реалност, но пък си заслужава да ги разгледате.

За да се дадат прогнози за футбол, е необходимо да се познават добре отборите, състезателите, шампионатите и/или турнирите. Само по този начин има шанс една прогноза да стане реалност. Ако попаднете на прогнози, които се дават на случаен принцип, то най-вероятно няма да получите задоволителен краен резултат и дори има риск от загуба на пари. 

В следващите редове ще ви запознаем с няколко вида футболни прогнози, за да можете да придобиете представа как се съставят и какво е характерно за тях. Това са Еврофутбол прогнози, сигурни прогнози, математически прогнози, безплатни или платени прогнози. 

Сигурни футболни прогнози – мит или реалност?

Обикновено, когато говорим за „сигурни прогнози”, трябва да напомним, че във футбола почти нищо и никога не може да бъде на 100% сигурно. Разбира се, футболните специалисти, могат да определят какви са шансовете на даден отбор да спечели мача, но и това не може да стане със сигурност. Ето защо, когато някой ви ”гарантира”, че дадено предвиждане ще се сбъдне, е добре да имате едно на ум, и да не давате пълен вот на доверие на даденото предложение. 

Ясно е, че за играчите има голямо значение да намерят източни на прогнози за футбол, който да им дава качествена информация и мачовете да излизат. По този начин феновете на залозите могат да спечелят немалко пари, но от друга гледна точка, е препоръчително да подлагате на анализ всяка една прогноза, която получавате. Още повече, когато говорим за сигурни футболни прогнози, които се превърнах в хит из различните уебсайтове, форуми и блогове. 

Еврофутбол прогнози – какво не знаем за тях?

Пишейки за Еврофутбол прогнози, трябва да се сетим за специалния вестник, който букмейкъра издава. В него често се публикуват прогнози за футбол и други спортове. Тези предвиждания се пишат от спортни журналисти, така че има голям шанс някои от тях да се превърнат в реалност. И тук няма нищо сигурно, но пък за сметка на това, получавате прогнози от добър източник, а не от случаен човек, който е решил да демонстрира уменията си. 

Еврофутбол прогнози могат да се открият и в интернет. Това обаче не значи, че са писани от същите журналисти, които подготвят статиите във вестника на букмейкъра. Споменавайки интернет обаче, добре е да кажем, че ако обичате да залагате онлайн, то е добре да имате Ефбет регистрация и да залагате там.  Винаги търсете отговорника за дадени футболни предвиждания, ако искате да се убедите, че получавате информация от качествен източник, а не от поредното хлапе, което пише на компютър.

Какво представляват математическите прогнози?

По всяка вероятност сте попадали на предложения за математически футболни прогнози. Имайте предвид, че те се правят чрез специална компютърна калкулация, която вади шансовете на един от отборите да спечели мача, като се гледат коефициентите и някои елементи от статистическите данни. За съжаление тук не се взима предвид състоянието на тимовете, контузиите на ключови играчи, наказани състезатели и други. Ето защо спокойно можем да твърдим, че математическите прогнози не предоставят много добра точност.

Безплатни срещу платени прогнози

В повечето случаи играчите търсят безплатни футболни прогнози, тъй като не смятат, че ако дадат пари за предвиждания, те ще се сбъднат. Има обаче хора, които не се колебаят да търсят платени футболни прогнози, които се пишат от специалисти и експерти във футболната игра. Не може да се даде точен отговор, кой от двата вида (безплатни или платени) прогнози е по-добър. Вие решавате, дали да платите за дадена услуга, или да потърсите безплатен вариант.

Анализирани футболни прогнози – едно добро хрумване

В интернет съществуват прогнози за футбол, които се правят на база анализ. Потребителите ще видят не само предвиждане за печелившия знак (1,2,Х), но и ще прочетат защо човекът, който е съставил прогнозата смята, че мача ще завърши с победа или равенство. Анализите винаги са добре дошли, за да ни убедят, че зад конкретната прогноза стои категоричното мнение на анализатор. Такива футболни прогнози, може да се намерят на много места в интернет, така че потърсете и вникнете в анализаторските умения на собствениците на спортни сайтове. 

Можем ли сами да съставим футболни прогнози?

Да, истината е, че можете да се справите и сами. За целта ще ви трябва добър сайт за футболна статистика и собствен поглед върху игратаза да залагате в интернет букмейкърите. В България лицензирани букмейкъри са bet365, winbet, efbet и betfair. Ако имате навика да познавате края на мачовете и често печелите от сайтовете на букмейкърите, то нищо не ви пречи да се опитате да съставите прогнози. Разбира се, не ви препоръчваме да ги продавате, тъй като едва ли от първия път ще се справите с тази задача. По-добре ги споделете с приятели, близки или колеги в работата.

За да бъде една прогноза вярна, е нужно да обърнете внимание на всеки един елемент от дадения мач. Забравете за вашите пристрастия, а гледайте обективно на нещата. Потърсете информация как играят двата отбор, като домакини и гости, прочетете мнението на треньори, състезатели и журналисти, и чак тогава разсъждавайте върху предстоящия футболен сблъсък.

С напредъка на времето вашите прогнози ще стават все по-точни. Важното е да не спирате и да си правите самооценка. В случай, че забележите, че предвижданията ви не се сбъдват на практика, то по-добре се откажете от намерението си да съставяте т.нар. футболни прогнози. 

И няколко думи за финал...

Футболни прогнози винаги е имало, и ще има. От водещо значение е да ги разчитате добре, за да знаете какво ви чака. Невинаги трябва да се съобразявате с дадена прогноза, ако тя не кореспондира с вашите разбирания и мнение относно мача. Все пак не бива да се доверявате на всичко, което прочетете в мрежата или някой вестник. За да се прогнозира един двубой, трябва да има твърда почва, на която да се стъпи, и да се даде съответното становище. 

Завършваме с пожелания за точни футболни предвиждания и ви стискаме палци да се поздравите със солидни печалби от букмейкърските къщи,като например winbet, благодарение на качествените прогнози, които ще прочетете, и ще подложите на тест залагайки на любимия ви спорт.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти